Tibetli Budistler Uü’de

Tibetli Budistler Uü’de
Bursa Kent Konseyi (BKK) tarafından ‘Griye Veda Renklere Merhaba’ projesinin 53. Sergisi, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda açıldı.Bursa Kent Konseyi tarafından organize edil...

Bursa Kent Konseyi (BKK) tarafından ‘Griye Veda Renklere Merhaba’ projesinin 53. Sergisi, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda açıldı.

Bursa Kent Konseyi tarafından organize edilen 4. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamında sergilenen Park Jongwoo’nun ‘Tibet-Budistler’ isimli sergisi Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda öğrencilerle buluştu. Griye Veda Renklere Merhaba’ projesinin 53. sergisinin açılışına Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcıları Şaban Uyar ve Emel Selimoğlu ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Park Jongwoo, Kore’deki siyasi ve sosyal konuları takip ettiği 11 yıl boyunca Korea Times’da haber fotoğrafçısı olarak çalıştı. Serbest olarak çalışmaya başladığından beri Asya göçebeleri başta olmak üzere etnik halkların durumlarını kameraya alıyor. Kendisi de modern bir göçebe olan Park, yirmi yıldan uzun süredir azınlık gruplarının kültürlerinin yok oluşunu belgeliyor.

PARK JONGWOO’NUN ‘TİBET-BUDİSTLER’ İSİMLİ SERGİSİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU’NDA ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.