Timsahın Çimleri Hazır

Timsahın Çimleri Hazır
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda inşaat son aşamaya gelirken, çimlerin serilmesiyle stadyum gerçek anlamda ortaya çıktı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda inşaat son aşamaya gelirken, çimlerin serilmesiyle stadyum gerçek anlamda ortaya çıktı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni stadyumu sezona yetiştirmek amacıyla gece gündüz yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan ve yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda çalışmalar son aşamaya geldi. Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Timsah Arena’da sahaya çim serilme işlemi de tamamlandı. Özlüce Tesisleri’ne yetiştirilen çimler özenle yeni stadyuma ekildi. Beraberindeki genel sekreter yardımcısı Mustafa Altın ile birlikte son aşamaya gelen çalışmaları yerinde inceleyen başkan Recep Altepe, Bursaspor çim sorumlusu Muhittin İpek’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çatı kaplama çalışmalarında sona gelindiğini ve çimlerin de serilmesiyle birlikte stadyumun gerçek anlamda ortaya çıktığını belirten başkan Altepe, stadı yeni sezona yetiştirmek için yoğun bir çaba içinde olduklarını söyledi. Atatürk Stadyumu’nun zemininin yenilenmesinde yaşadıkları tecrübeyi en iyi şekilde yeni stadyuma aktardıklarını hatırlatan başkan Recep Altepe, “Yeni başarıların, yeni şampiyonlukların bu stadyumda yaşanacak olması bizleri heyecanlandırıyor” dedi.

TİMSAH ARENANIN ÇİMLERİ SERİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.