Tır’ını Yakmak İsteyen Sürücü, Güçlükle İkna Edildi

Tır’ını Yakmak İsteyen Sürücü, Güçlükle İkna Edildi
Denizli’de bir TIR sürücüsü, aracın içinde kendisini yakmaya kalkıştı. Sürücü güçlükle ikna edildi.Edinilen bilgiye göre olay, Denizli-Acıpayam yolu üzerinde bulunan AK Parti İl Teşkilatı binası yakın...

Denizli’de bir TIR sürücüsü, aracın içinde kendisini yakmaya kalkıştı. Sürücü güçlükle ikna edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Denizli-Acıpayam yolu üzerinde bulunan AK Parti İl Teşkilatı binası yakınlarında meydana geldi. Aldığı TIR’ın borcunu ödemesine rağmen, hala borçlu çıkarıldığını ileri süren 43 yaşındaki evli ve iki çocuk babası İbrahim D., bugüne kadar kimsenin kendisine yardımcı olmadığını söyledi. Bu yüzden TIR’ın içine kendisini kilitleyen ve TIR’ı yakacağını ifade eden İbrahim D. için olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Polis ekipleri uzun süre şahsı ikna etmeye çalışırken, olay yerine AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin de geldi. Burada yapılan girişimlerin ardından İbrahim D. eyleminden vazgeçerek TIR’dan aşağı indi.

Olayın ardından eylemci ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

POLİS EKİPLERİ UZUN SÜRE ŞAHSI İKNA ETMEYE ÇALIŞIRKEN, OLAY YERİNE AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI ŞAHİN TİN (SAĞDAKİ) DE GELDİ. BURADA YAPILAN GİRİŞİMLERİN ARDINDAN İBRAHİM D., EYLEMİNDEN VAZGEÇEREK TIR’DAN AŞAĞI İNDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.