Tiryakioğlu, Başbakan Adayı Ahmet Davutoğlu'nu Kutladı

Tiryakioğlu, Başbakan Adayı Ahmet Davutoğlunu Kutladı
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan adayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu kutladı.

- Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan adayı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu kutladı.

Tiryakioğlu, "Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, uluslararası deneyimi ve siyasi tecrübesiyle Başbakan olarak ülkemize önemli katkılar sunacaktır” dedi.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevine aday gösterilmesi nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nu tebrik ederek kurulacak olan 62. hükümetin tüm Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunan Tiryakioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan AK Parti Olağanüstü Genel Kurulunda Genel başkan olarak seçilmesi halinde, Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesiyle Başbakan olarak 62. hükümetimizi kuracak. Sayın Davutoğlu, Dışişleri Bakanlığı görevinde olduğu gibi Başbakanlık makamında da üstün bir performans ve gayret göstererek, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak gerekli bilgi, birikim ve engin siyasi tecrübeye sahip ender bir kişiliktir. İş dünyası olarak bu konuda en küçük endişemiz ve tereddüdümüz yoktur. 2009 yılından bu yana Dışişleri Bakanı olarak büyük hizmetler veren Sayın Davutoğlu'nun Türkiye'de var olan güven ve istikrar ortamını koruyarak arttıracağına inanıyoruz. Bu nedenle Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti tarafından Genel Başkanlık ve Başbakanlığa aday gösterilmesini büyük bir memnuniyetle karşılıyor ve kendisine yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.