Tkdk Başvuru Tarihini 10 Gün Uzattı

Tkdk Başvuru Tarihini 10 Gün Uzattı
TKDK İl Koordinatörü İhsan Kaymak, yaptığı açıklamada, 10 Mart tarihinde dolan 12 çağrı ilanının 11 gün daha uzatıldığını bildirdi.

- TKDK İl Koordinatörü İhsan Kaymak, yaptığı açıklamada, 10 Mart tarihinde dolan 12 çağrı ilanının 11 gün daha uzatıldığını bildirdi.

TKDK’ya proje sunmak isteyen yatırımcıların ve faydalanıcıların yaşanan yoğunluk nedeniyle mağdur olmamaları adına 12. Çağrı ilanı süresinin 11 gün uzatıldığını kaydeden Kaymak, 12 çağrı son başvuru süresinin 21 Mart olarak yenilendiğini kaydetti.

Projelerdeki eksikliklerin ve küçük projelerin 10 günlük süre zarfında giderilmesi gerektiğinin altını çizen Kaymak, “ 2014 yılının ilk PSDK’sında 88 proje onaylanmıştı. Şu an itibariyle 66 yatırımcı ile sözleşmelerimizi imzalamış bulunmaktayız. İmzalanan projelerin ardından vergi muafiyet belgeleri ve sözleşmeleri sizlere teslim ettik. Yapılan yeni bir değişiklikle artık vergi muafiyeti ile ilgili işlemleri Ankara’da değil Kütahya’da ki vergi dairesinden halledebileceksiniz. Bundan sonraki süreçte bergi muafiyet belgenizi alarak en kısa sürede makine ekipmanlarınızı koordinatörlüğümüze getirirseniz bizde size en kısa sürede ödemelerinizi gerçekleştiririz.” diye konuştu. (HD-EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum