Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Denizli’ye Övgü

Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Denizli’ye Övgü
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli’nin girişimcilik ruhuyla gurur duyduğunu belirterek, Denizli’nin Türkiye’nin lokomotif illerinden olduğunu söyledi.

- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Denizli’nin girişimcilik ruhuyla gurur duyduğunu belirterek, Denizli’nin Türkiye’nin lokomotif illerinden olduğunu söyledi.

Denizli programında ilçe ziyaretlerinin ardından Tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, esnaflarla buluşarak çalışmalarında başarılar diledi. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer’in işyerini de ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Özer ailesinin ticaret alanında başarılı olduğunu ifade etti.

Kaleiçi ziyaretinin ardından Denizli Ticaret Odası’na gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, burada Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Denizli Ticaret Odası ve Kalkınma Bakanlığı tarafından ortaklaşa olarak başlatılan, Denizli Tekstil, Yenilik, Tasarım Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Merkezde tekstil tasarımı üzerine eğitim gören kursiyerleri ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, tekstil konusunda en önemli konunun tasarım ve yenilikçilik olduğunu ifade etti.

Hisarcıklıoğlu,daha sonra Denizli Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile yapılan ve 750 kişinin eğitim alacağı girişimcilik kursunun protokolü imzalanmasına geçti. Denizli’yi tarif eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Denizli’yi nasıl tarif ederim dersem, bir numaralı avantajı girişimcilik ruhudur. Denizli demek girişimcilik ruhu demektir. Bu konuda Denizli Ticaret Odası, KOSGEB, GEKA ve İŞKUR girişimcilik konusunda Denizli halkına eğitim veriyor. Bu eğitimle birlikte Denizli’de insanlar daha bilinçli ve ayakları yere basar bir şekilde işyerlerini kuruyor. Bu konuda DTO başta olmak üzere kurumlarımızı tebrik ediyorum. Bu çalışmalar benim gözlerimi şaşırtıyor ve sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Denizli’nin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye ekonomisinin her kademesinden Denizli’nin mührünün olduğunu ifade eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Denizli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin her tarafında Denizli’nin mührü bulunuyor. Yönetimin istişare ederken, kongrelerde ve denetimlerimizde Denizli yer alıyor. Denetimlerimizi Denizli yapıyor. Kısacası harcamalarımızı ve denetimlerimizi Denizli’ye teslim ettik” dedi.

Konuşmaların ardından Denizli Ticaret Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliği ile açılan girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verilirken, yeni açılacak ve 750 kişinin katılacağı girişimcilik kursunun da protokolü imzalandı. Protokolün ardından Denizli Ticaret Odası Başknı Necdet Özer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na resminin bulunduğu mermer tabloyu hediye etti.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NDAN DENİZLİ’YE ÖVGÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.