Tobb Uşak Genç Girişimciler Kurulu’nun Çalışmaları Göz Dolduruyor

Tobb Uşak Genç Girişimciler Kurulu’nun Çalışmaları Göz Dolduruyor
TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi MÜSİAD ve TÜMSİAD ‘ın programlarında iş dünyasının Uşaklı yöneticileri ile bir araya geldi.TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi MÜSİAD ve T...

TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi MÜSİAD ve TÜMSİAD ‘ın programlarında iş dünyasının Uşaklı yöneticileri ile bir araya geldi.

TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi MÜSİAD ve TÜMSİAD ‘ın programına Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Milletvekili Mehmet Altay, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan ve İş dünyasının Uşaklı yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan MÜSİAD Uşak Şubesi Başkanı Nuri Arslan; “Yarının liderleri olan Genç girişimcilerimiz bizim bugünkü yönetimimize de ortaklarıdır. Bu Akşam bizim organizasyonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz Genç girişimcilerimiz, iş adamlarımızla ile tam kadro birlikteler. Buradan Uşak iş dünyasına ne kadar önem verdiklerini anlıyoruz. Bizde Uşak Genç Girişimciler Kurulunun daha donanımlı hale gelmeleri konusunda her zaman destekçiyiz’’dedi.

Diğer bir organizasyonda ise TÜMSİAD Uşak Şubesi üyeleri ile TOBB Uşak Genç Girişimciler Kurulu iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Uşak Protokolü özel ilgi gösterirken yoğun bir katılım gerçekleşti. TÜMSİAD Uşak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muhterem Balta yaptığı konuşmada; “Uşak Genç Girişimciler Kuruluna güveniyoruz ve Uşak’ta iş dünyasının A Takımı adayları yavaş yavaş geliyor. Girişimcilerin bizim gibi iş adamları topluluklarının programlarına kalabalık katılımı başarının bir göstergesidir. Bizde Uşak Genç Girişimciler Kuruluna hem alt yapı hem de projelerinde elimizden gelen desteği vereceğiz’’ dedi.

Uşak Genç Girişimciler Kurulundan İcra Komitesi Başkan yardımcıları Akın Görgülü, Mehmet Emin Kaya, Mehmet Bülbül ve İcra Komitesi üyelerinin de katıldığı programın ardından icra kurulu üyeleri 15 günde bir yapılan olağan toplantılarını gerçekleştirdiler.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendi binasına taşınması ile alt yapı eksikliklerinin de tamamlandığını belirten TOBB Uşak Genç Girişimciler kurulu Başkanı Mehmet Alperen Cinci, koordinatör odamız Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni binası tamamlanması ile yönetimimiz, Uşak Ticaret Borsası ve Karahallı Ticaret Odası ile Çalışmalarının hızlanacağını belirtirken Uşak’ta Girişimci sayılarını arttırmak Uşak iş dünyasının eksik yönlerini saptayıp eksiklerin giderilmesi konusunda çalışmalar yapacaklarını bildirerek şunları söyledi; “Biz Öncelikle Türkiye’nin Stratejik vizyonu olan 2023 yılı ihracat rakamlarına ulaşması için ve Uşak’ın 3 yıllık stratejik kalkınma hamlesini yapması için icra kurulumuz ile toplantılar yapıyoruz. Şimdiye kadar stratejik yol haritamızı belirledik. Amacımız daha yeni daha güçlü ve daha büyük Türkiye yolunda Milli ve manevi değerlerimizden sapmadan Uşak’ın İş hacmini arttırmaya katkı sağlayacak çalışmalar yapmaktır. Gençlere girişimciliğin nasıl olduğunu göstermek için kendi kurul üyelerimizle bir şirket kuruyoruz. Uşak Valiliği, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, Uşak Ticaret Borsası ve Uşak Belediyemizin de desteği ile örnek iki vizyoner projeye imza atmayı planlıyoruz. Projelerin alt yapısı için danışmanımız Yardımcı Doçent Doktor Mehmet Hatipoğlu Hocam ve İcra Kurulu üyelerimizle Çalışıyoruz. Girişimciliğin örnek modelini Uşak’ta uygulayarak Yeni girişimci kadın ve gençlerimizi teşvik edeceğiz. Bizim yaptığımız bu projeler genç ve kadınlarımız için Girişimcilik kılavuzu olacak ‘’dedi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Kaya ise yaptığı açıklamada; “Uşak’taki tüm sivil toplum kuruluşları ve önde gelen İş adamları topluluklarıyla uyum içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Üyelerimize yönelik eğitimlerimiz başlayacak. Bunun yanı sıra yaptığımız Firma ziyaretleri de bizim ufkumuzu açıyor. Bunları da sürdürmek istiyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.