Toçoğlu, Geyveli Gençlerle Buluştu

Toçoğlu, Geyveli Gençlerle Buluştu
AK Parti Geyve Gençlik Buluşması’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Geyve’yi sağlam altyapıyla buluşturduk. Biz Geyve’nin geleceğini inşa ediyoruz” dedi.Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK...

AK Parti Geyve Gençlik Buluşması’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Geyve’yi sağlam altyapıyla buluşturduk. Biz Geyve’nin geleceğini inşa ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından Geyve’de düzenlenen Gençlik Buluşması’na katıldı. Gevye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Milletvekilli Şaban Dişli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Gevye Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda söz alan Gevye Belediye Başkanı Murat Kaya, “İlçemizde Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile önemli bir altyapı ve üstyapı çalışmaları yapılıyor. Kanalizasyon ve içme suyu altyapımızı tamamladık. Altyapının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmaları devam ediyor. İlçe belediyeleri olarak bu hizmetleri yapamazdık. Büyükşehir Belediyemizin güçlü hizmet eli ile tüm ilçelerimizde çalışmalar sürüyor. İlçemize yapılan yatırımlar için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Şaban Dişli, “AK Parti davasında gelecek nesillere anlatılacak çok hikayemiz var. İlçelerimizdeki alt ve üstyapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Gevye ilçemize bir de hastane kazandıracağız. Hastanemizin ihalesini tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde de çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah yakaladığımız bu istikrar ortamının devam etmesini sağlayacağız” dedi.

Dişli’nin ardından konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel seçimlerde hemşerilerimize söz vermiştik. Sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Gevye ilçemizin altyapısına modern çözüm getirdik. İlçemiz için projelendirdiğimiz 125 kilometrelik kanalizasyon hattını büyük ölçüde tamamladık. Artıma Tesisi inşasını başlattık. Geyve’de yaklaşık 70 milyonluk yatırım yapıyoruz. Altyapısı tamamlanan mahallelerimizde asfalt çalışmalarını da başlattık. Muhalefet partileri yerel yönetim seçimlerinde Büyükşehir Yasası ile vaatlerde bulunup oy istiyordu. Şimdi de Genel Seçim çalışmalarında Büyükşehir Yasası’nı kaldıracaklarını söylüyorlar. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak şehrin tamamında yaklaşık 150 milyonluk altyapı yatırımı yapıyoruz. 25 milyonluk asfalt çalışmasının ihalesini gerçekleştirdik. Altyapı çalışmalarımızın yanı sıra Geyve’ye inşa edeceğimiz Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nin de ihalesini yaptık. Çalışmalarımız başlayacak” diye konuştu.

Programın son konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise, “13 yıl öncesinde ülkemizde gençlerimiz söz sahibi değildi. Başörtülü oldukları için genç kızlarımız okul kapılarından geri çevrildi. Biz, gençlerimizin geleceğine yatırımlar yaptık. Onlar konuştu AK Parti yaptı. Bu değişim katlanarak sürsün istiyoruz. AK Parti iktidarı olarak ülkemizin geleceğini planlıyoruz. AK Parti Türkiye’nin 2071’ini inşa ediyor” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan Orhan Ölmez, en güzel şarkılarını Geyveli sevenleri için söyledi.

AK PARTİ GEYVE GENÇLİK BULUŞMASI’NDA KONUŞAN BAŞKAN TOÇOĞLU, “GEYVE’Yİ SAĞLAM ALTYAPIYLA BULUŞTURDUK. BİZ GEYVE’NİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ” DEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.