Tohm'da Antrenör Kursu

Tohmda Antrenör Kursu
Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) 2. kademe judo antrenör kursuna ev sahipliği yapıyor.

- Samsun Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) 2. kademe judo antrenör kursuna ev sahipliği yapıyor.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) öğretim görevlilerince 10 gündür devam eden teorik derslerin yanı sıra özel antrenman bilgisi dersinde kursiyerler, TOHM antrenmanına katılarak hem antrenman izlediler hem de randorilere katılarak stres attılar. 26 antrenörün katıldığı kursun sorumlusu ve TOHM Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Menderes Kabadayı, “Son derece verimli geçen kursun TOHM’da olması da başka bir ayrıcalık. Antrenör arkadaşlarımız bu vesile ile tesisleri görüp burası hakkında bilgi sahibi olmakta ve TOHM sporcuları ile aynı minderde hem ders hem de antrenman yaparak farklı bir duygu yaşamaktadırlar” dedi.

TOHM Teknik Direktörü Sebahattin Zayimoğlu, “Bu tür çalışmalar bugüne kadar olması gereken çalışmalardı. Kursa katılan birçok antrenör arkadaşımızın geçmişte Samsun’dan veya milli takımlardan eski sporcularım olması da bana farklı duygular yaşattı. Hepsinden, bundan sonraki judo yaşamlarında sporumuza önemli katkılar bekliyorum” diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ise, “Ülkemizin birçok ilinde olmayan böyle bir tesise sahip olması büyük bir şans. Ben buradaki tüm kursiyerleri ve hocaları kutlayarak çalışmalarında başarılar diliyorum ve bizlere bu imkanları sunan ve spora ve gençliğe verdiği desteklerden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin'e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TOHM'DA ANTRENÖR KURSU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.