Tok Sevindirdi

Tok Sevindirdi
Samsun’da 11 yaşındaki bir kızın twitter üzerinden anneannesi için çiçek isteğine duyarsız kalmayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kısa sürede bu talebi yerine getirerek hem anneanneyi hem de t...

Samsun’da 11 yaşındaki bir kızın twitter üzerinden anneannesi için çiçek isteğine duyarsız kalmayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, kısa sürede bu talebi yerine getirerek hem anneanneyi hem de torununu sevindirdi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un twitter adresine gelen bildirim belediye ekiplerini harekete geçirdi. 11 yaşındaki Bahar Hande Olgun’un twitter üzerinden, anneannesi Fatma Eke’nin bahçesindeki çiçeklerinin donarak kuruduğunu belirtmesi ve yeni çiçekler istemesi üzerine İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri harekete geçirerek küçük Hande’nin isteğini yerine getirdi.

MUTLU EDEN TWİT

Küçük hande Başkan Tok’a "Sayın Başkanım, ben Bahar Olgun. 11 yaşındayım. Rica etsem anneannemin bahçesine çiçek yollar mısınız? Çünkü çiçekleri dondu" ve "Mahallilerin yaşlıları artık çiçek sevemiyor. Anneannem çok üzülüyor. Lütfen” twitlerini attı.

Twitleri gören İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, “Değerli kızım, yarın ekiplerimiz isteğinizi yerine getirecekler. Anneannenizin mutlu olmasını sağlayacağız inşallah” cevabını verdi.

İlkadım Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Hande Olgun’un isteğini kısa sürede yerine getirdi. Bu durum karşısında çok sevinen hande ve anneannesi Fatma Eke, Başkan Tok’a teşekkür etti.

“ERDOĞAN AMCA BANA YARDIM EDER”

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un twitter üzerinden gönderilen mesaja hemen cevap vererek isteğini yerine getirmesinden dolayı çok mutlu oluğunu belirten Bahar Hande Olgun, "Anneannem çiçekleri çok seviyor. Anneannemin çiçekleri soğuktan donmuştu, solmuştu. Ben de İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan amcanın bana yardımcı olabileceğini düşündüm ve Twitter’dan mesaj gönderdim. Hemen cevap geldi. Bana çiçeklerin yarın geleceğini söyledi. Çok mutlu oldum. Erdoğan Başkanımızın gönderdiği bu çiçekleri dikince anneannemin bahçesi rengarenk olacak. Erdoğan amcaya çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u bir kardeş olarak gördüğünü belirten minik Bahar’ın anneannesi Fatma Eke, "İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a böylesi güzel davranışı için teşekkür ediyorum. Bizler Erdoğan Tok’u bir kardeş görüyoruz. Biz onu çok seviyoruz. Hastalığımda dolayı fazla yol yürüyemiyorum. Bu nedenle çiçek almaya gidemiyorum. Torunum Bahar da ‘Erdoğan amca bize yardım eder’ diyerek Twitter’dan mesaj gönderdi. Başkanımız da bu mesaja duyarlılık göstererek torunumun isteğini hemen yerine getirdi. Tekrar çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

SAMSUN’DA 11 YAŞINDAKİ BİR KIZIN TWİTTER ÜZERİNDEN ÇİÇEK İSTEĞİNE DUYARSIZ KALMAYAN İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN TOK, KISA SÜREDE TALEBİ YERİNE GETİREREK AİLEYİ SEVİNDİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.