Toki Isparta’da Emekliye Ucuz Konut Yapacak

Toki Isparta’da Emekliye Ucuz Konut Yapacak
Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “Isparta’da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz. Bu konuda AK Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” talebine AK...

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “Isparta’da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz. Bu konuda AK Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” talebine AK Parti Isparta Milletvekili ve milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç’ten cevap geldi. Bilgiç, emekliler ve dar gelirlilerin konut sahibi olmaları için gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi.

Emekli Derneği Başkanı Ersal’ın açıklamalarını okuduğunu belirten Bilgiç, "Başkanımızın açıklamalarını okudum. Kendileri ziyaretlerimizde de bu konuyu gündeme getirmişti. Biz hemen gerekli çalışmalara başladık. Isparta’daki dar gelirli vatandaşlarımızı ve emeklilerimizi TOKİ aracılığıyla kaliteli ve ucuz konut sahibi yapacağız. Buradan müjdeyi veriyorum. Seçimin hemen ardından talep toplama çalışmalarını yapacağız ve TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız kanalıyla konut yapım çalışmalarına başlayacağız. Böylece TOKİ Isparta’da 4. etap konut çalışmalarına başlayacak. AK Parti iktidarı Isparta’nın her noktasına, her insanına hizmet etmeye devam edecek. Emeklilerimizin de, işçimizin de, memurumuzun da, gencimizin de, esnafımızın da yaşlımızın da, kısaca toplumumuzun bütün kesimlerinin sorunlarını bugüne kadar çözen ve çözecek olan tek parti AK Parti’dir. TOKİ 4. etap çalışmalarında ciddi sayıda bir konut yapacak. Ispartamıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.