Tömer’den Geçmiş Yılların Fotoğraf Sergisi

Tömer’den Geçmiş Yılların Fotoğraf Sergisi
Eskişehir’de TÖMER ve Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Yaz Okulu tarafından geçmiş yıllardaki uygulamalarda çekilen fotoğraflar Osmangazi Üniversitesi’nde sergilendi.Türkçe Öğretimi, Uygulama ve Araştırma...

Eskişehir’de TÖMER ve Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Yaz Okulu tarafından geçmiş yıllardaki uygulamalarda çekilen fotoğraflar Osmangazi Üniversitesi’nde sergilendi.

Türkçe Öğretimi, Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER), geçmiş yıllarda uygulanan faaliyetlerde çekilmiş fotoğrafları Osmangazi Üniversitesi Kütüphane’sinde sergilendi. Serginin açılışını Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Yunus Emre Enstitüsü Başkan Yardımcısı Ebubekir Ceylan ve TÖMER Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hilmi Demiral birlikte yaptı. Çok sayıda yabancı öğrencinin ve ESOGÜ öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen sergide Türkçe Yaz Okuluna katılan öğrencilerin geçen yıllardaki etkinliklerde çekilmiş fotoğraflar katılımcılara sunuldu.

Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Yaz Okulu etkinlikleri 6’ncı etkinliğini düzenleyecek. 2010 yılındaki ilk uygulama 8 farklı ülkeden 30 kişinin katılımı ile başlamıştı. Her yıl düzenli olarak yapılan ve 2015 yılı için 27 Temmuz - 22 Ağustos tarihleri arasında 6’ncısı düzenlenecek olan Türkçe Yaz Okuluna bu sene Türkçe Yaz Okulu kapsamında 300 kişi, Uluslararası Türkoloji Yaz Okulu kapsamında 200 kişi ile toplamda 500 kişinin katılımının sağlanması tahmin ediliyor.

ESKİŞEHİR’DE TÖMER VE YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ TÜRKÇE YAZ OKULU TARAFINDAN GEÇMİŞ YILLARDAKİ UYGULAMALARDA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ’NDE SERGİLENDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.