Toplum Yararına Çalışacaklar

Toplum Yararına Çalışacaklar
Kütahya Belediyesi ile İŞ-KUR İl Müdürlüğü arasında ’Toplum yararına’ programı protokolü imzalandı.Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İŞ-KUR Müdürü Feyzull...

Kütahya Belediyesi ile İŞ-KUR İl Müdürlüğü arasında ’Toplum yararına’ programı protokolü imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İŞ-KUR Müdürü Feyzullah Eren Türkmen ile ‘Toplum Yararına Programı’ protokolü imzaladı.Protokolün ardından basın açıklaması yapan Başkanı Kamil Saraçoğlu protokolün içeriği hakkında da bilgi verdi.

Saraçoğlu, "Toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleşmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek iş gücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak amacıyla İŞ-KUR İl Müdürlüğümüzle yapılan bu protokolle Toplum Yararına Programı çerçevesinde 1 Haziran 2015 - 1 Ocak 2015 tarihleri arasında, çevre temizliği, park düzenlemeleri, bakım onarım ve temizlik hizmetlerinde 120 adet işçi çalıştırılması sağlanacaktır" diye konuştu. (EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.