TOPRAK: “HAYIR İŞLERİNDE HER ZAMAN OLACAĞIZ”

TOPRAK: “HAYIR İŞLERİNDE HER ZAMAN OLACAĞIZ”
MHP il binasında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Süleyman Öner, ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak Kahramanmaraş’ın hayrına olacak tüm projelere destek olacaklarını belirtti.

MHP il binasında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Süleyman Öner, ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular. TÜMSİAD Kahramanmaraş  Şube Başkanı Adnan Toprak Kahramanmaraş’ın  hayrına olacak tüm  projelere destek olacaklarını belirtti.

TÜMSİAD Şube Başkanı Adnan Toprak ,ortak noktalarının Kahramanmaraş  olduğunu belirterek, şunları söyledi: "MHP İl Başkanı Süleyman Öner’e  ve yönetim kurulu üyelerine  yeni görevlerinde başarılarılar diliyorum.

 MHP İl Süleyman Öner  ise yaptığı konuşmada bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti. Öner, “TÜMSİAD ‘ın son zamanlarda gerek Kahramanmaraş’ın ’ın problemleri, gerek sosyal kültürel problemlerine çözüm önerileri getirebilecek, bilgiye ve birikime sahip olması bizleri mutlu ediyor. Çok genç bir kadro olmasına  rağmen azimleri ve çabaları Kahramanmaraş’ın  daha güzel yaşanabilir olmasına katkı sağlayacak. Bundan dolayı karşılık beklemeden, aile, ticari ve sosyal hayatınızdan fedakarlık ederek Kahramanmaraş’a ’a hizmet etmenin çabasındasınız. Bunun içinde ayrıca sizlere teşekkür ediyorum’’ dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.