Torbacıların Deposuna Operasyon: 99 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Torbacıların Deposuna Operasyon: 99 Kilo Esrar Ele Geçirildi
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 99 kilo esrar ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 99 kilo esrar ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından ‘Torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcıları takibe alındı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Kartepe İlçesinde depo olarak kullanıldığı belirlenen bir iş yeri ile iki eve operasyon düzenlendi. Ayrıca, iki araçta arama yapıldı.

Yapılan aramada bir kısmı sokak satıcılarına dağıtılmak üzere satışa hazır halde 100 gramlık fişekler halinde gazete kağıdına sarılı 99 kilo esrar maddesi, 47 uyuşturucu ve uyarıcı hap ile bu hapların paketlenmesinde kullanılan 173 şeffaf kilitli poşet, 1 pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 14 fişek ele geçirildi. Operasyonda, polis tarafından gözaltına alınan bir kişi sevk edildiği adli mercilerce uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.