Torku Konyaspor, İstanbul Başakşehir’e Bileniyor

Torku Konyaspor, İstanbul Başakşehir’e Bileniyor
Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar alt sıralardan kurtulmak için İstanbul’dan 3 puanla d...

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar alt sıralardan kurtulmak için İstanbul’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak moral bulan Torku Konyaspor, Pazar günü deplasmanda konuk olacağı İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarına teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde devam etti. Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavi olan Djalma Campos ve Ömer Ali Şahiner katılmadı. Core ve fitness çalışması ile başlayan antrenmanda iki gruba ayrılan oyunculardan ilk grup yan sahada pas çalışması ve ayak tenisi oynarken, ikinci grup ana sahada pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran yeşil-beyazlı takımın defans oyuncusu Selim Ay, 1 puan aldıkları Fenerbahçe maçında sahada yapılması gereken her şeyi yaptıklarını ifade etti. Selim Ay, “Gerçekten çokta iyi hazırlanmıştık. Üzerimizde kötü giden sonuçlardan dolayı bir baskı da vardı. Bunu atlatabilmek için iyi bir fırsattı bu. Sahada oynanan oyunla herkesi de memnun ettiğimize inanıyorum. Aslında güzel oyundan sonra beraberliğe de çok sevinemiyoruz. Beraberlik güzel bir sonuç Fenerbahçe’ye karşı ama gerçekten kazanabileceğimiz bir maçtı. Bu da çıkışa vesile olur inşallah. Önümüzde Başakşehir gibi zorlu bir deplasman var. İnşallah bu çıkışı sürdürüp oradan da puan ve puanlarla gelirsek Allah’ın izniyle yolumuza güzel bir şekilde devam ederiz” dedi.

Pazar günü deplasmanda oynayacakları İstanbul Başakşehir’in düzenli bir takım olduğuna dikkat çeken Ay, “İlk maçta da içeride bize karşı en iyi oynayan takım Başakşehir’di bence. Zor gol yiyen bir takım ama biz de içerideki Fenerbahçe maçıyla güzel bir hava yakalamış durumdayız. İnşallah o havayı da Başakşehir maçıyla devam ettirip güzel yerlere gideriz” ifadelerini kullandı.

TORKU KONYASPORLU OYUNCU SELİM AY, “FENERBAHÇE MAÇINDA YAKALADIĞIMIZ HAVAYI BAŞAKŞEHİR İLE SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ” DEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.