Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 19 Eylül’de Perdelerini Açıyor

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 19 Eylül’de Perdelerini Açıyor
Kurulduğu günden bugüne kadar bölgenin sanat ve kültür yaşamına yeni bir ivme kazandıran Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, perdelerini 'Düş Yakamdan' adlı tiyatro oyunu ile 19 Eylül'de açacak.

- Kurulduğu günden bugüne kadar bölgenin sanat ve kültür yaşamına yeni bir ivme kazandıran Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, perdelerini 'Düş Yakamdan' adlı tiyatro oyunu ile 19 Eylül'de açacak.

Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı’nın yönetmenliğini yaptığı oyunun provalarında usta oyunculara taş çıkartan tiyatro oyuncuları, yeni sezona hızlı bir şekilde hazırlandıklarını ve yeni oyunla seyirci ile buluşacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söylediler. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya, kendilerine sunduğu her türlü destek ve imkandan dolayı teşekkür eden oyuncular, "Yaklaşık 3 aydır ilk oyunumuz için hazırlanıyoruz. Hepimiz çok heyecanlıyız. Oyunun metnini çok beğendik. Toroslar ve Mersin halkının da bu oyunu seveceğini düşünüyoruz. Sanat Yönetmeniniz Deniz Sandalcı, bizlere sunduğu farklı oyunlarla oyunculuğumuzun daha da gelişmesini sağlıyor.Provalar esnasında çok eğleniyoruz.Sanata ve sanatçıya sunduğu değerden dolayı Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı ise 2014-2015 tiyatro sezonunda da yeni oyunlarla seyirciyi selamlayacaklarını belirterek, "Yeni sezonu ‘Düş Yakamdan' adlı komedi oyunu ile açacağız. 19 Eylül Cuma günü saat 19.00’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde sahneleyeceğimiz oyunumuza tüm sanatseverleri bekliyoruz. Toroslar’a tiyatroyu sevdirmek amacıyla sezonda birçok yeni oyunlar sunacağız. Bu tiyatro oyunumuzun hemen ardından Turgut Özakman’ın yazmış olduğu ‘Duvarların Ötesi’ adlı oyunu sahneleyeceğiz ve daha sonra çocuk oyunlarımızla devam edeceğiz. Oyunlarımız, her hafta Cuma ve Cumartesi günleri ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşacaktır. Desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyoruz. Güzel bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini belirterek, Toroslar’ı sanatın merkezi haline getirmeye çalıştıklarını söyledi Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosunun hazırladığı ve 19 Eylül Cuma günü sahnelenecek olan 'Düş Yakamdan' adlı tiyatro oyununa tüm vatandaşları davet edenTuna, amaçlarının tiyatro sevgisini 7’den 70’e herkese aşılamak olduğunu vurguladı.

TOROSLAR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, 19 EYLÜL’DE PERDELERİNİ AÇIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.