Tosun, Şehir Hastanelerinin Önemine Vurgu Yaptı

Tosun, Şehir Hastanelerinin Önemine Vurgu Yaptı
Trabzon’un yarınlarının çok aydınlık olduğunu dile getiren Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, en büyük şanslarının arkalarında Cumhurbaşka...

Trabzon’un yarınlarının çok aydınlık olduğunu dile getiren Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, en büyük şanslarının arkalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun olması olduğunu söyledi.

Şehir hastanesi ve diğer sağlık yatırımları ile sürdürdüğü ziyaretler kapsamında sağlık kurumlarını gezerek bilgi alışverişinde bulunan Prof. Dr. Nihat Tosun, şehir hastanesinin Trabzon’a kazandırılmasının en önemli önceliklerinden birisi olduğu, şehirde bir hastane yatırımı planlanırken mevcut ihtiyaçların karşılanması ve gelecek vizyonunun çok kapsamlı bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

“Sadece şehrimizin değil, ülkemizin en önemli projelerinden olan ve sağlıkta dev adımların atılmasına imkan verecek olan ‘şehir hastaneleri’, bugüne değin sağlık alanındaki dönüşümün taçlanmasına imkan verecek” diyen Tosun, “Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın direktifleri ve desteklerinin yanı sıra, sağlık eski bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ’ın, Prof. Dr. Necdet Ünivar’ın, Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ün, Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun güzide gayretleri ile Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun takdirleri ile ülkemizde atılan bu dev adımlardan birisi de Trabzon’umuzu sağlıkta inşallah zirveye çıkartacaktır” dedi.

Trabzon’da ki tüm bu hastane yatırımlarının sağlık turizmi için çok büyük önem arz ettiğini kaydeden Tosun, “Gerek bölge haklımızın sağlık gereksinimlerini en konforlu bir şekilde çözeceğiz, gerekse sağlık turizmimizi zirveye taşıyacağız. Şehir ekonomisine en fazla katma değer üretecek alanlardan birisi olacak olan sağlık turizmi için sağlık yatırımların yer seçimi, çevresi, ulaşımı ve benzeri etkenler önemli konuların başında gelmektedir. Bu manada Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı şehir hastanesi ile ilgili iradelerini ortaya koydular. Bizlere düşen şehrimizin tüm dinamikleri ile birlikte çalışmalarımızı yapıp projenin biran önce hayata geçirilmesini sağlamaktır” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.