Toyota’nın “Hayalimdeki Araba” Resim Yarışması Sizleri Bekliyor

Toyota’nın “Hayalimdeki Araba” Resim Yarışması Sizleri Bekliyor
Dünyanın 5 kıtasından binlerce çocuğun katılacağı Toyota “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2015”in Türkiye ulusal yarışması başlıyor. Bu yıl 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının dördüncü kez katılacağı resim yarışması için başvurular 13 Şubat 2015 tarihi

- Dünyanın 5 kıtasından binlerce çocuğun katılacağı Toyota “Hayalimdeki Araba Resim Yarışması 2015”in Türkiye ulusal yarışması başlıyor. Bu yıl 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının dördüncü kez katılacağı resim yarışması için başvurular 13 Şubat 2015 tarihine kadar sürecek.

Toyota tarafından 2004 yılından bu yana “Senin Hayalin - Geleceğin Arabası” temasıyla organize edilen yarışma, otomobilleri çocukları sevdirmek ve hayal dünyalarını geliştirmek amacıyla düzenleniyor. Çocukların hayallerindeki arabayı resme dökmeleri için fırsat sunan yarışmaya dünya çapında büyük ilgi olurken birbirinden yaratıcı resimler dereceye girmek için yarışıyor. Türkiye’den çocukların dördüncü kez hayallerindeki otomobili resimlerine yansıtarak yer alacağı yarışmaya geçtiğimiz 3 yılda 16 bin 340 Türk çocuğu katılmıştı.

Toyota Plaza Seçil Genel Müdürü Hasan Kamil Hayali, yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada "Öğretmenlerimiz de istedikleri takdirde tüm öğrencilerini toplu olarak plazamıza yönlendirebilirler. Burada ilgili kişiler kendilerine yardımcı olacaktı. Ayrıca bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bir kez daha öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.

NASIL BAŞVURACAKSINIZ?

Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’na katılmak isteyen çocuklar hayallerini, bir kenarı 270-300 mm, diğer kenarı 420-450 mm arasındaki ebatlara sahip istenilen türde kağıda istenilen resim malzemesi kullanılarak resmedebiliyorlar.

Katılımcılar, resimlerini başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota Plazalar’a elden teslim edebilecekler. www.toyota.com.tr web sitesinden plazaların adreslerine ulaşmak mümkün. Yarışmaya posta yoluyla katılmak isteyenler ise resimlerini başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. (Cumhuriyet Mahallesi E-5 Yanyol No:11 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine de gönderebilecekler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.