Trabzonspor Ankara’ya Eksik Gitti

Trabzonspor Ankara’ya Eksik Gitti
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor Ankara’ya Cardozo ve Mehmet Ekici’den yoksun gitti.Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Er...

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor Ankara’ya Cardozo ve Mehmet Ekici’den yoksun gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde sabah saatlerinde Gençlerbirliği maçına yönelik son çalışmasını yapan bordo-mavililer, daha sonra Türk Hava Yollarına (THY) ait bir uçak ile saat 13.00 sıralarında Ankara’ya hareket etti. Gribal enfeksiyon geçiren Cardozo ile birlikte sol kasığında ağrısı bulunan Mehmet Ekici dışında sakatlıkları devam eden Onur, Belkalem, Aytaç Kara ve kırmızı kart cezalısı Özer Hurmacı da kafilede yer almadı.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ve bazı yöneticilerde takımla birlikte Ankara’ya giderken, cezası nedeniyle Hacıosmanoğlu’nun müsabakayı otelde izleyeceği öğrenildi.

GENÇLERBİRLİĞİ 62. RANDEVU

Trabzonspor ile Gençlerbirliği, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 62. kez karşılaşacak. Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 61 maçta, bordo-mavili takımın galibiyetlerde 36-11 üstünlüğü bulunuyor. 14 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor bu maçlarda 123 gol atarken, kalesinde 58 gol gördü.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor’un yarınki karşılaşmaya; Hakan, Salih, Uğur, Bosingwa, Mustafa, Medjani, Fatih, Erkan, Yusuf, Deniz ve Yatabare şeklinde çıkması bekleniyor.

SPOR TOTO SÜPER LİG'İN 28. HAFTASINDA DEPLASMANDA GENÇLERBİRLİĞİ İLE KARŞILAŞACAK OLAN TRABZONSPOR, ANKARA'YA EKSİK GİTTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.