Trabzonspor Hak Aramaya Devam Ediyor

Trabzonspor Hak Aramaya Devam Ediyor
Spor Toto Süper Lig’de 3 Temmuz 2011’de başlatılan şike ve teşvik primi soruşturmanın 4. yılında Trabzonspor taraftarları şampiyonluk kupasının Trabzon’a gelmesi yönündeki beklentisi sürüyor.Futbolda...

Spor Toto Süper Lig’de 3 Temmuz 2011’de başlatılan şike ve teşvik primi soruşturmanın 4. yılında Trabzonspor taraftarları şampiyonluk kupasının Trabzon’a gelmesi yönündeki beklentisi sürüyor.

Futbolda şike ve teşvik primi operasyonu kapsamında 4 yıl geçmesine rağmen Trabzonspor haklı olduğuna inandığı davasından hiç vazgeçmedi. Bordo-mavililer bu konudaki mücadelesini sürdürürken, haklarının iadesi noktasında ise hak arayışının 4 yılında yurt dışında somut gelişmeler yaşanmasına rağmen bunları elde etme noktasında Türkiye’de bir sonuç alamadı.

SON OLARAK HUKUK KURULU İSTİFA ETTİ

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde, mevcut başkan Yıldırım Demirören’i desteklemesinden Trabzonspor Hukuk Kurulu’nda görevli olan avukatlar Hakan Orhan, Atilla Dilaver ve Erdem Egemen görevlerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Gerekçe olarak ise Hacıosmanoğlu’nun Yıldırım Demirören’i desteklemesinden ötürü 4 yıldır devam eden mücadelenin sekteye uğraması gösterildi.

HACIOSMANOĞLU: "ŞİKE BİZİM NAMUS DAVAMIZ"

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde mevcut başkanı Yıldırım Demeriören’i desteklediği için eleştiri oklarını üzerine alan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde Trabzon’a gelerek şike davasına yönelik yaptığı açıklamada, "Bu davada Trabzonspor’un en ufak geri adım atması, mücadele azmini düşürmesi, hiçbir zaman söz konusu değildir. İnsanlar namuslarıyla yaşar. Bu da Trabzonspor sevdalılarının namus davasıdır. Sonu da nereye gidiyorsa oraya kadar gitmesi gerektiğini beni tanıyan insanlar biliyor, sonunda ölüm de olsa sonuna kadar gitmemiz gerektiğini her yerde söylemişimdir ve devam edeceğim" ifadeleri kullanmış ayrıca şike davası sekteye uğradığını iddia eden hukuk kuruluna da yüklenmişti.

CAMİADAN ESKİ GİBİ SES ÇIKMIYOR

3 Temmuz 2011’de başlatılan soruşturmanın ardından haklı olduğu davada büyük bir mücadele vermesine rağmen sürekli engellerle karşılaşan Trabzonspor camiasın şimdiye kadar bir sonuç elde edilememesi üzerine sessizliğe bürünmüş durumda. Aradan geçen 4 yıl geçmesine rağmen, Karadeniz ekibi şampiyonluk kupasının Trabzon’a gelmesi yönündeki beklentisi halen sürdürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.