Trabzonspor, Rizespor mesaisinde

Trabzonspor, Rizespor mesaisinde
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Trabzonspor, olaylı Fenerbahçe maçı sonrası ilk kez basın mensuplarına...

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Trabzonspor, olaylı Fenerbahçe maçı sonrası ilk kez basın mensuplarına antrenmanı açtı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan çalışmada performans eksikliği nedeniyle Marko Marin, Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Cavanda, Fatih Atik ve Sefa Yılmaz yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Akakpo ve Mustafa Yumlu ise salonda çalıştı.

FENERBAHÇE MAÇI SONRASI ANTRENMAN BASINA İLK KEZ AÇILDI.

Trabzonspor, 24 Nisan Pazar günü Spor Toto Süper Ligin 30. haftasında oynadığı Fenerbahçe maçı sonrası antrenmanını ilk kez basın mensuplarına açtı. 8 Mayıs Pazar günü sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan bordo-mavililer basına açık olan 20 dakikalık bölümde koşu ve pas çalışması yaptı.

ERKAN ZENGİN'İN DURUMU

Trabzonspor ile yollarını ayırma kararı alan Erkan Zengin'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Sözleşme feshi konusunda bordo-mavili kulüple uzlaşamayan oyuncu için ayrı bir antrenman programı verildiği ifade edildi. Ancak bu karara uymayan Erkan için noter tespiti yaptıran Trabzonspor'un eline oyuncunun sağlık durumu ile ilgili olarak da herhangi bir raporun ulaşmadığı öğrenildi.

Trabzonspor, Rizespor mesaisinde

Trabzonspor, Rizespor mesaisinde

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.