Trabzonspor Seriyi Sürdürmek İstiyor

Trabzonspor Seriyi Sürdürmek İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle büyük moral bulan Trabzonspor galibiyet serisini sürdürmek istiyor.Avrupa defterini erken kapatmasının ardından Spor Toto Süper Lig’de bu...

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle büyük moral bulan Trabzonspor galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Avrupa defterini erken kapatmasının ardından Spor Toto Süper Lig’de bu sezon ne yapacağı merakla beklenen Trabzonspor, Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle büyük bir moral buldu. Ligde 2’de 2 yapan bordo-mavililer hafta sonu kendi evinde oynayacağı Akhisar Belediyespor karşısında da yakaladığı havayı sürdürmek istiyor. Karadeniz ekibi, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak milli araya 9 puanla girmenin planlarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig’de son yılların en iyi sezon başlangıcını yapan Trabzonspor, sahasında oynadığı maçlarda ise taraftar desteğini arkasına almak için bordo-mavili taraftarları Avni Aker’e bekliyor. Akhisar Belediyespor maçına büyük bir önem veren bordo-mavililer güven ortamının artarak devam etmesi için söz konusu müsabakadan mutlak galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Bursaspor maçında kale arkasından maç izleyen taraftarların bu karşılaşmada ceza almaları sebebiyle Akhisar Belediyespor maçında tribündeki yerlerini alamayacak olmalarına rağmen Trabzonspor’un bu kritik karşılaşmayı dolu tribünler önünde oynaması bekleniyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze ise Akhisar Belediyespor maçı öncesi oyuncularına bir dizi uyarılarda bulundu. Hüseyin Avni Aker’de oynanan maçlara büyük bir önem veren Gürcü teknik adam, Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleri sonrası yakaladıkları olumlu havanın dağılmaması adına oyuncularına telkinlerde bulundu. Akhisar Belediyespor’un oynadığı maçları izleyen ve elde ettiği analizleri oyuncularıyla paylaşan Shota, rakibin artı ve eksi yönlerini takımıyla paylaştı. Son iki maçta takım disiplininden kopmayan ve oyuncularını tekrar tebrik eden başarılı teknik adam, bordo-mavili takımın iki maçta sergilediği aynı ciddiyetli duruşu bu maçta da beklediğini futbolcularına iletti.

Takımla şehrin kaynaşması noktasında sosyal aktivitelerde kulübün kapılarını açan genç teknik adam, sık sık şehir merkezinde gezerek halkla buluşuyor. Futbolcularında, taraftarlarla kaynaşmasına büyük bir önem veren Gürcü teknik adam, M’Bia, Yusuf Erdoğan, Mustafa Yumlu ve Marko Marin’e çeşitli etkinliklere katılması için izin verdi. Bordo-mavililerin önümüzdeki günlerde daha farklı projelerle taraftarlarla buluşması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.