Trabzonspor'da Bahar Havası

Trabzonsporda Bahar Havası
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin ilerleyen haftalar adına olumlu bir işaret olduğunu belirterek, takımın bir ruh yakaladığını söyledi.

- Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin ilerleyen haftalar adına olumlu bir işaret olduğunu belirterek, takımın bir ruh yakaladığını söyledi.

Uzun bir aradan sonra Galatasaray karşısında elde edilen farklı galibiyet Trabzonspor'da bahar havası estirmeye başladı. Alınan Galatasaray galibiyeti camiada yüzleri güldürdü. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, sarı-kırmızılı takım karşısında aldıkları galibiyete ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Alınan galibiyet herkesi çok mutlu etti. Millet sokaklara döküldü. Yönetim olarak biz 1,5 yıldır böyle bir tablo görmemiştik. Ne takım karşılanıyordu ne de bir heyecan vardı. Yeniden bir şeyler olmaya başladı. Takım bir ruh yakalamış. Bu galibiyet önümüzdeki günler adına bize önemli bir işaret verdi" şeklinde konuştu.

"ERSUN YANAL MÜKEMMEL BİR İLETİŞİM SAĞLADI"

Teknik direktör Ersun Yanal'ın futbolcularla mükemmel bir iletişim sağladığını belirten Uzunay, "Alınan bu galibiyette hocamızın da önemli bir etkisi var. Sahada sürekli oyuncularıyla konuşup, sahada neler yapıp yapmayacakları konusunda uyarılarda bulunarak motive anlamında katkı sağlıyor. Vahid hoca ise oturduğu yerden yüzünü asıyordu. Futbolcular da gördüğü zaman otomatik olarak psikolojileri bozuluyordu. Bu maçta gördük ki, Ersun Yanal futbolcularıyla mükemmel bir iletişim kurmuş" dedi.

"BU GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ"

Lige yeni başladıklarını dile getiren Uzunay, "Galatasaray galibiyeti önümüzdeki haftalar adına bize olumlu yönde işaret verdi. Bu galibiyet bize ilaç gibi geldi. Metalist Kharkiv ve Gençlerbirliği maçlarını alarak Beşiktaş karşısına rahat çıkmak istiyoruz. Avrupa maçında çok büyük bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Sürpriz beklemiyoruz. Bu maçı alıp Avrupa'da yolumuza devam edeceğimizi düşünüyoruz. Alınan galibiyetle futbolcuların da moralleri yerine geldi. Yüzleri gülmeye başladı, güvenleri yerine geldi. Her şey güzel gidiyor. Bir hava yakaladık ve havayla gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.