Trabzonspor’da Böyle Antrenman Görülmedi

Trabzonspor’da Böyle Antrenman Görülmedi
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, sakatlıktan dönen Yatabare, U12 takımı oyuncularıyla birlikte ö...

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, sakatlıktan dönen Yatabare, U12 takımı oyuncularıyla birlikte özel bir çalışmaya tabi tutuldu.

Bordo-mavilileri Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve tarafa kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanda bir ilk yaşandı. Sakatlıktan yeni kurtulan Yatabare, U12 takımı oyuncularıyla birlikte özel bir çalışmaya tabi tutuldu. Böyle bir uygulama bordo-mavili takımın antrenmanlarında ilk kez yaşandı. Trabzonspor’un minik oyuncuları ve yıldızı Yatabare’nin yapılan çalışmadan keyifli oldukları belirtildi.

SPOR TOTO SÜPER LİG'İN 26. HAFTASINDA DEPLASMANDA TORKU KONYASPOR İLE KARŞILAŞACAK OLAN TRABZONSPOR BU MAÇIN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜRKEN, SAKATLIKTAN DÖNEN YATABARE, U12 TAKIMI OYUNCULARIYLA BİRLİKTE ÖZEL BİR ÇALIŞMAYA TABİ TUTULDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.