Trabzonspor’da forma kapma savaşı

Trabzonspor’da forma kapma savaşı
Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni bir döneme giren Trabzonspor'da forma kapma savaşı yaşanıyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni bir döneme giren Trabzonspor'da forma kapma savaşı yaşanıyor. Yeni transferlerin de takıma katılmasıyla birlikte her alanda rekabet üst seviyeye çıkacak.

Geçtiğimiz sezon yaşanan kötü günleri taraftarına unutturmak isteyen bordo-mavililer, önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesiyle birlikte her alanda savaşan bir takım olmayı hedefleyen Trabzonspor'da yaşanan rekabet yüzleri güldürüyor. Tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlandığı bir takım görüntüsü veren bordo-mavililerde forma savaşı yaşanıyor. Takımda yaşanan rekabete ise en çok sevinen isimlerin başında Teknik Direktör Ersun Yanal, gelirken yaşanan olumlu gelişmelerin yanında yakalanan huzur ortamının kaybolmamasına büyük bir özen gösteriyor.

Rekabet Kızışacak

Trabzonspor'da gelecek sezon kadro olmak için büyük bir mücadele veren oyuncularla birlikte yeni oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte rekabet iyice kızışacak. Slovak orta saha Matus Bero ile Arjantinli sol kanat oyuncusu Ibanez anlaşmaya varmasına rağmen henüz kampa katılmayan oyuncuların yanı sıra kampa katılan stoper Jan Durica'yı ve Ramil Sheidaev ile birlikte Fabian Castillo imza attıran Karadeniz ekibinde sağ bek, orta saha ve forvet transferlerinin de tamamlanmasıyla rekabet üst seviyeye çıkacak.

Ersun Yanal Takımın İskeletini Oluşturmaya Çalışıyor

2017 yılında 50. yılını kutlayacak olan ve şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'un Teknik Direktörü Ersun Yanal, iskelet kadroyu oluşturmak için yoğun bir çalışma dönemi geçiriyor. Yakından tanıdığı yeni transferlerinde takıma tamamen katılmasıyla birlikte bordo-mavilileri hedeflerine taşıyacak iskelet kadroyu son şeklini verecek. Geride kalan sezonda hem savunmada hem de gol yollarında etkisiz kalan Karadeniz ekibinde tecrübeli teknik adam, savunma ve hücum hattını yenileyerek sezona başlamayı hedefliyor.

Rekabet Her Bölgede

Ersun Yanal'ın gelecek sezon ki kadro içinde her alanda rekabet edebilen bir takım kurgusu oluşturmaya çalışıyor. Kadroda bulunan mevcut oyuncuların sergilediği mücadele hırsı 1 bölgeden, 3 bölgeye kadar yaşanırken yeni transferlerinde tamamen katılmasıyla birlikte forma savaşı üst düzeyde yaşanacak.

Mehmet Ekici çalışmalara başladı

Bordo mavililerin yeni sezon öncesi Slovakya hazırlık kampında sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Mehmet Ekici , Macaristan kampında takımla birlikte çalışmalara başladı. Sağ ayak parmağında ve ayak bileğinde yaşadığı sorun nedeniyle takımdan ayrı çalışmak zorunda kalan yetenekli oyuncu takımla birlikte çalışmalara başlayarak taktik açık kapatmaya çalışıyor.

Hazırlık Maçı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlık kampında ikinci hazırlık maçını bugün oynayacak. Karadeniz ekibi ikinci hazırlık maçını Eto Park Stadı'nda Macaristan 3. Lig ekiplerinden Györi ETO FC ile oynanacak karşılaşma yerel saatle 20.00'de başlayacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.