Trafik Canavarının Sabah Bilançosu: 10 Ölü, 24 Yaralı

Trafik Canavarının Sabah Bilançosu: 10 Ölü, 24 Yaralı
Malatya ve Fethiye’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı. Malatya’da minibüsün köprüden uçması sonucu aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi...

Malatya ve Fethiye’de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı.

Malatya’da minibüsün köprüden uçması sonucu aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Kaza, Malatya-Sivas Karayolu üzerinde gece saat 03.00 sularında Hasançelebi’ye 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilkale Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sivas istikametinden Malatya’ya seyir halindeki sürücüsü öğrenilemeyen 16 NP 641 plakalı minibüs, TCDD üst geçidi için yapılmakta olan köprü inşaatının menfezine uçtu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile AFAD kurtarma ekibi yönlendirildi. Araç içerisinde sıkışan cesetler saatlerce AFAD ekiplerince yapılan çalışma sonucunda çıkartıldı.

Kazada halen isimleri tespit edilemeyen aynı aileden 6 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 4 kişi ise ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Devlet Hastanesi’ne getirilen Ferhat Keklik’in (14) sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu ve isimlerinin tespit edilemediği öğrenildi.

Kazaya karışan ailenin Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden olduğu ve Amasya’dan yakınlarının düğününden dönmekte oldukları belirtildi. Bu arada, köprü inşaatı nedeniyle bölgede sürücüleri uyarıcı herhangi bir levha ve uyarıcı işaret bulunmadığı ileri sürüldü.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TRAFİK CANAVARI DURMAK BİLMEDİ: 4 ÖLÜ, 20 YARALI

Fethiye karayolunun 20. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Sabahleyin Denizli istikametinden Antalya’ya giden Özgür Özkaya (38) idaresindeki 20 EA 977 plakalı otomobil, aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu Korkuteli’nin Kızılcadağ mahallesinde devam eden yol yapım inşaatına giden servisle çarpıştı. Kazada otomobilin tüpü 30 metre ileriye fırladı.

Otomobil sürücüsü Özgür Özkaya (38), Güldeniz Özkaya (38), Zeynep Çön (63) ile servis içinde bulunan Muammer Atılay (42) yaşamlarını yitirdi. Cenazeler, Korkuteli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karayolu yapımı için giden inşaat işçi servisinde sürücü Abdullah Akkocak ile Yusuf Yılmaz, Faruk Kıtır, Hüseyin Taş, İbrahim Mert, Asım Bayık,Fahri Kürklü, Bayram Okka, Ali Demirci, İzet Avan, İsmail Çiftçi, Şemdin Aykoç, M. Ali Kaya, Mustafa Açık, Fervan Şakiroğlu, Adem Kaya, Ünal Akdere, İlyas Açıkalın, Zeynel Pakkan, Naci Sönmez yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Korkuteli Devlet Hastanesi ile Özel Medi Yaşam Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.