Traktörlere Kasım Ayında Köylerde Fenni Muayene Yapılacak

Traktörlere Kasım Ayında Köylerde Fenni Muayene Yapılacak
Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, TÜVTÜRK ile yapılan anlaşmayla köylerde bulunan ve fenni muayenesi olmayan traktörlerin muayene işlemlerinin kasım ayında köylerde yapılacağını söyledi.

- Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, TÜVTÜRK ile yapılan anlaşmayla köylerde bulunan ve fenni muayenesi olmayan traktörlerin muayene işlemlerinin kasım ayında köylerde yapılacağını söyledi.

Uygulama hakkında köylere giderek bilgi veren Ünver ve TÜVTÜRK yetkilisi Sinan Yılmaz, köy muhtarlarından bayram sonrasında vatandaşlardan muayene yaptıracakları traktörlerin ruhsatlarını toplayıp Ziraat Odasına getirmelerini istedi. Böylelikle fenni muayene yapılacak traktörleri belirleyeceklerini dile getiren Ünver, muayene yapılacak traktörlerin belli olmasından sonra gerekli izinler alındıktan sonra kasım ayı sonuna doğru merkez köy olarak belirlenen Beşevler ve Selçik Köyü'nde muayene işlemlerinin gerçekleştirileceğini belirtti. Ziraat Odası Başkanı Ünver, tarım arazilerinin ve köylerin ulaşım aracı traktörlerin sahiplerinin araçlarını muayeneye götürmedikleri her yıl için yaklaşık bir muayene ücreti kadar gecikme bedeli ödemek zorunda kaldığını hatırlatarak, TÜVTÜRK’ün mobil istasyonlarıyla köylerde verdiği zorunlu araç muayene hizmeti sayesinde traktör sahiplerini ceza ödemekten kurtardıklarını da aktardı.

TRAKTÖRLERE KASIM AYINDA KÖYLERDE FENNİ MUAYENE YAPILACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.