Trakya Macerasına Çıkan İki Arkadaş Malkara’da Dinlendi

Trakya Macerasına Çıkan İki Arkadaş Malkara’da Dinlendi
İstanbul’dan bisikletleriyle yola çıkan iki arkadaş, Trakya gezisi kapsamında Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde mola verdi.Trakya turu için İstanbul Sarıyer’den yola çıkan iki arkadaş, 200 kilometre pedal...

İstanbul’dan bisikletleriyle yola çıkan iki arkadaş, Trakya gezisi kapsamında Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde mola verdi.

Trakya turu için İstanbul Sarıyer’den yola çıkan iki arkadaş, 200 kilometre pedal çevirerek Malkara’da mola verdi. Yolculukları boyunca karşılaştıkları insanların kendilerine iyi davrandığını söyleyen iki arkadaş, benzin istasyonlarında uyuyarak konakladıklarını belirtti.

Trakya turuna çıktıklarını ifade eden İstanbullu bisikletli Aytuğ Barlas, "Bindik bisikletlere yola çıktık. Yorulduk, karnımız acıktı, benzinlik köşelerinde yatıp, uyuduk. İstanbul’dan Malkara’ya gelene kadar 200 kilometre pedal çevirdik. Kısmetse 800 kilometrelik Trakya turu yapmayı düşünüyoruz. Malkara insanı çok neşeli ve güler yüzlü. Esnaf sağ olsun bizden para bile almadı. Elimizi cebimize bile atmadık. Öyle ki ben de arkadaşımla zaten macera yaşamak için bu yola çıktık, mutluyuz" dedi.

Trakya macerasına Malkara’dan yola devam eden iki arkadaş, "İstikametimiz Keşan, ardından Çanakkale daha sonra neresi olur bilemeyiz. Maceranın 800 kilometreye kadar yolu var" ifadelerini kaydetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.