Tredaş Spor, Şampiyonluğa Ambargo Koydu

Tredaş Spor, Şampiyonluğa Ambargo Koydu
Tekirdağ Yıldız Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden TREDAŞ Spor, sezon bitimine bir hafta kala en önemli rakibi TEK Yıldız 59 Basketbol Kulübü’nü 61-45 mağlup ederek, 2014-2015 yılı şampiyonu ol...

Tekirdağ Yıldız Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden TREDAŞ Spor, sezon bitimine bir hafta kala en önemli rakibi TEK Yıldız 59 Basketbol Kulübü’nü 61-45 mağlup ederek, 2014-2015 yılı şampiyonu oldu.

Tekirdağ İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda ligin bitimine bir hafta kala oynanan maçta, taraftarının da desteğini alan Potanın Şimşekleri, baştan sona üstün bir oyun sergileyerek maçı kazanmasını bildi. Maçın ardından TREDAŞ Spor Antrenörü Hakan Gamtüre ve oyuncular hem galibiyet hem de şampiyonluğun sevincini yaşadı. Taraftarların da sahaya girmesiyle birlikte şampiyonluk sevincinde görülmeye değer anlar yaşandı. Antrenör Hakan Gamtüre, maçın ardından oyuncularını tek tek tebrik etti.

Zor bir sezonunun ardından şampiyonluğu elde etmelerinin kendisi ve takımı için çok anlamlı olduğunu anlatan Gamtüre, "Müthiş bir başarıya imza atan oyuncularımla gurur duyuyorum. Ayrıca her maç fair play ruhu ile sahada mücadele ediyoruz. Artık hedefimiz Marmara bölge şampiyonluğudur. Takım olarak verilen emeklerin karşılığını alıyoruz. Bu da beni çok mutlu etti" dedi.

Gamtüre, IC Holding’in sponsorları olarak her zaman yanlarında olmalarının kendilerine güven verdiğinin altını çizerek, "Her zaman yanımızda olan sponsorumuz IC Holding’e teşekkür ediyorum. TREDAŞ Spor Yönetim Kurulu’na, başkanımız Bünyamin Gılbaz’a ve Başkan Yardımcımız Zeki Çalışkan’a teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"BAŞARIMIZI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

TREDAŞ Spor Kulüp Başkanı Bünyamin Gılbaz, yaptığı açıklamada, şampiyon olmalarının kendisini mutlu ettiğini belirterek, başarılarını en üst seviyeye taşıma için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Gılbaz, "IC Holding bünyesinde faaliyet gösteren TREDAŞ tarafından sponsor olunan kulübümüzün bu büyük başarısında pay sahibi olan başta oyuncularımız ve antrenörümüz Hakan GAMTÜRE’ye, oyuncuların ailelerine ve bizi her hususta destekleyen TREDAŞ Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra Marmara Bölge Şampiyonasında ilimizi ve Şirketimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizi, başarılarımız bu şekilde devam edeceğini umut ve vaat ediyorum" dedi.

TREDAŞ Spor Genel Sekreteri Zeki Çalışkan ise, kulübün IC Holding’ten aldığı güç ile çok çalışarak şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini dile getirerek, "Her zaman belirttiğimiz gibi spor ahlakı içinde yürütülen çalışmalarımızı aynı çizgide devam ettirerek ilimizi ve şirketimizi en iyi şekilde temsil edebilmek, başarıları daha da yükseltmek ve devamlılığı getirebilmek en büyük hedefimizdir. Bu hedeflere ulaşabilmek için şirketimiz, kulübümüz, sporcularımız ve velilerimizle bir bütün halinde kenetlenerek faaliyetlerimize devam ediyoruz ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz"ifadelerini kaydetti.

Öte yandan, bitime bir maç kala şampiyonluğunu ilan eden TREDAŞ Spor Yıldız Takımı, 10-14 Mart 2015 tarihlerinde Düzce’de yapılacak olan Marmara Grup Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edecek.

Sezonun son maçı ise 3 Mart 2015 Salı günü İsmet İnönü Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. TREDAŞ Spor’un rakibi Çorlugücü Spor Kulübü olacak ve maç sonrası TREDAŞ Spor Şampiyonluk Kupasını kaldıracak.

TEKİRDAĞ YILDIZ ERKEKLER BASKETBOL LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN TREDAŞ SPOR, SEZON BİTİMİNE BİR HAFTA KALA EN ÖNEMLİ RAKİBİ TEK YILDIZ 59 BASKETBOL KULÜBÜ’NÜ 61-45 MAĞLUP EDEREK, 2014-2015 YILI ŞAMPİYONU OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.