Tribün Çöktü: 7 Yaralı

Tribün Çöktü: 7 Yaralı
Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) ‘bahar şenlikleri’ kapsamında düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında tribün çöktü. Olayda 7 kişi yaralandı.Olay, Adnan Menderes Stadyumu yan sahala...

Aydın’da Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) ‘bahar şenlikleri’ kapsamında düzenlenen okullar arası futbol turnuvasında tribün çöktü. Olayda 7 kişi yaralandı.

Olay, Adnan Menderes Stadyumu yan sahalarda öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ADÜ bahar şenlikleri kapsamında Atça Meslek Yüksekokulu ile Didim Meslek Yüksekokulu arasında oynanan futbol maçı sırasında tribünün bir bölümünde çökme meydana geldi. Çökme ile birlikte aşağıya düşen 2 kişi ile yaşanan arbedede hafif yaralanan 5 kişi bölgeye çağrılan ambulanslarla Atatürk ve Aydın devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaşanan olaydan sonra maç kaldığı yerden devam ederken olaydan sonra bölgeye gelen polis ekipleri ve olay yeri inceleme şubesi çalışma yaptı.

Olayda yaralanan Erdinç Bilgin, Ömer Can Tütüncüler, Serhat Adıbelli, Tevfik Sevindi, Emre Candan, Atatürk Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edilirken, Hasan Gören ve Atakan Güldere de Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.