Tribün Durakta Otobüs Bekleme Keyfi

Tribün Durakta Otobüs Bekleme Keyfi
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Torku Arena Stadyumu’nun karşısına yapılan içeriden tribün, dışarıdan kale şeklini andıran otobüs durağı hizmete girdi.Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Torku Aren...

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Torku Arena Stadyumu’nun karşısına yapılan içeriden tribün, dışarıdan kale şeklini andıran otobüs durağı hizmete girdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Torku Arena Stadyumu’nun karşısında bulunan otobüs durağı yeni haliyle hizmete sunuldu. Durakta otobüs bekleyenlerin kendilerini tribünde hissetmesini sağlayan, orijinal kale filesi, stat koltuğu ve suni çim kullanılan otobüs durağı vatandaşların da büyük beğenisini topladı. Otobüse binmek için durağa gelen vatandaşlara, kendilerini karşılarında duran devasa stadın içinde oturuyormuş hissi vermesi için de bekleme oturaklarında orijinal stat koltukları kullanıldı. Ayrıca durağın üst kısmına yapılan ışıklandırmalarla da stadın akşam maçlarında yansıttığı ortam oluşturuldu.

Durağın içinde kendisini futbol sahasında gibi hissettiğini söyleyen Fatma Erkan, "Evimiz gibi yemyeşil güzelce yapmışlar. Mahallemiz için güzel bir hizmet. Zaten stadyumumuz da güzel. Konya’mızın güzel gelişimlerini seyrediyoruz. Başkanımız güzel çalışıyor. Kendim maçlara gitmiyorum ama televizyondan bakıyoruz. Zaten evim buraya yakın. Torku Konyaspor’u destekliyoruz. Hep dua ediyorum hatta. Maç olduğu zaman hep dua ederim ‘Allah’ım başarılar ver’ diye. Dua ettiğim gün de genellikle gol atıyorlar" dedi.

Kayseri’den geldiğini söyleyen Hayrani Dülger ise, "Durak tek kelimeyle şahane olmuş. Çok güzel yapmışlar. Yapanların eline sağlık. Stadyum da çok şahane. Kayseri’de böyle bir şey yok. Acayip bir stat. Durak da stat da çok güzel" diye konuştu.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN TORKU ARENA STADININ KARŞISINA YAPTIRILAN TRİBÜN ŞEKLİNDEKİ DURAK, HİZMETE AÇILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.