TSK: "Cizre’de 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı"

TSK: "Cizre’de 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı"
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden terörle mücadele operasyonlarında çıkan çatışmalarda 1 askerin şehit olduğunu, 3 askerin...

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden terörle mücadele operasyonlarında çıkan çatışmalarda 1 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "Şırnak ili Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Gün içerisinde çıkan çatışmalarda bölücü terör örgütü mensubu 15 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiş; bölgede arama faaliyetlerine devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.