Tso Mayıs Ayı Toplantısı

Tso Mayıs Ayı Toplantısı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu başkanlığında Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda yaptı.Meclis toplantısına TOBB Yönetim...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısını Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu başkanlığında Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda yaptı.

Meclis toplantısına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu yurt dışında olduğu için katılamazken, MHP Samsun Milletvekilleri Erhan Usta, Hüseyin Edis, CHP Samsun Milletvekili Adayı Hayati Tekin de misafir konuşmacı olarak yer aldı.

Gündemlere geçilmeden önce söz alan MHP Samsun Milletvekili Adayı Erhan Usta, meclis üyelerine partisinin ekonomiye bakış açısını anlattı. Usta, “Açıkladığımız seçim beyannamesinin hesabı kitabı son derece iyi yapılmış. Makro ekonomik senaryosu olan ve projeksiyonları olan 2019 için, 2023 için ve daha global bazda 2053 için hedefleri olan bir beyannamesi ile milletimizin huzuruna çıktık” dedi.

MHP ile seçim beyannamesinin hemen hemen aynı olduğunu ifade eden CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, “Benden önceki konuşmacı arkadaşımız makro programlara değindi. Birçoğuna katılıyorum. CHP’nin hedefi de tek başına iktidardır. Ama şunu da görüyorum ki, öyle bir şey yakalanamaz ise birbirine örtüşen programda MHP-CHP koalisyonunun birbirine yatsınamayacağı, rakamsal olarak birbirine örtüştüğünü görüyorum” diye konuştu.

Milletvekili adaylarının konuşmasının ardından söz alan TSO Meclis Üyesi Metin Aktürk de gündem dışı söz alarak konuşma yaptı. Ardından TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun yurt dışında olması nedeniyle TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, 2 toplantı arasında yürüttükleri faaliyetleri anlattı. Şahin, “İçinde bulunduğumuz ay içersinde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 2014 yılında yapılan ihracat tutarlarına göre ilk bin firma sıralaması açıklandı. Bu sıralamada Sampa Otomotiv San.Tic. A.Ş., Borsan Kablo Elektrik Aydınlatma, İnşaat, Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti, Sürsan Su Ürünleri A.Ş., Ulusoy Un A.Ş. sıralamaya girmişlerdir. Kendilerini tebrik ediyor. Samsun’da ülke ekonomisine katkılarını arttırmaya devam etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

SAMSUN TSO MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISINI MECLİS BAŞKANI MUHARREM DURMUŞOĞLU BAŞKANLIĞINDA DAVUT ALTAN MECLİS TOPLANTI SALONUNDA YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.