Tüba Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Rektör Koçak’ı Ziyaret Etti

Tüba Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, Rektör Koçak’ı Ziyaret Etti
31 Ağustos’ta Atatürk Üniversitesi’nde başlayan Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Bilim Eğitimi Programı II. Uygulamalı Bilim Eğitimi Kursu için Erzurum’da bulunan, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) B...

31 Ağustos’ta Atatürk Üniversitesi’nde başlayan Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Bilim Eğitimi Programı II. Uygulamalı Bilim Eğitimi Kursu için Erzurum’da bulunan, Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ve beraberindekiler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Aynı zamanda Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar: “Atatürk Üniversitesi’nin bende çok ayrı bir yeri var. Üniversiteyi bu şehirde okudum ve gençlik yıllarım burada geçti. Atatürk Üniversitesi Türkiye’nin en köklü ve en iyi eğitim veren kurumlarından birisi. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak ise TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’ın nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Acar’a ve heyetine teşekkür etti.

Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Başkan Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar ve heyetine, Atatürk Üniversitesi yayınlarından armağan etti.

TÜBA BAŞKANI PROF. DR. AHMET CEVAT ACAR ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. HİKMET KOÇAK'I ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.