Tuba Işın, Hamur’da Ev Ziyaretlerinde Bulundu

Tuba Işın, Hamur’da Ev Ziyaretlerinde Bulundu
Ağrı Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın, Hamur Kaymakamı Oktay Ateş’in eşi Gülşen Ateş ile birlikte ev ziyaretlerinde bulundu.Yeni Mahallede oturan 88 yaşındaki Ayşan Yiğit’i evinde ziyaret eden Tuba I...

Ağrı Valisi Musa Işın’ın eşi Tuba Işın, Hamur Kaymakamı Oktay Ateş’in eşi Gülşen Ateş ile birlikte ev ziyaretlerinde bulundu.

Yeni Mahallede oturan 88 yaşındaki Ayşan Yiğit’i evinde ziyaret eden Tuba Işın, yakın zamanda intihar ederek yaşamını yitiren torunu için Ayşan Yiğit ve aile bireylerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Aile ile bir süre sohbet eden Işın, evde bakım hizmeti alan Ayşan Yiğit’in talebi doğrultusunda diğer ihtiyaçlarının da karşılanması için yardımcı olacaklarını kaydetti. Işın, buradan 12 yıl önce şehit olan plis memuru Yıldırım Günay’ın annesi Azize Günay’ı evinde ziyaret etti. Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Işın, daha sonra Yatılı Bölge Okulunda düzenlenen resim sergisini gezdi.

AĞRI VALİSİ MUSA IŞIN'IN EŞİ TUBA IŞIN, HAMUR KAYMAKAMI OKTAY ATEŞ'İN EŞİ GÜLŞEN ATEŞ İLE BİRLİKTE EV ZİYARETLERİNDE BULUNDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.