Tüfenkci: “Ak Parti Davası, Bir Memleket Davasıdır”

Tüfenkci: “Ak Parti Davası, Bir Memleket Davasıdır”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti’nin davasının, kişilerin davası değil bir memleket davası olduğunu söyledi.7 Haziran seçimleri öncesinde gezilerine devam eden AK Parti Ma...

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti’nin davasının, kişilerin davası değil bir memleket davası olduğunu söyledi.

7 Haziran seçimleri öncesinde gezilerine devam eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Av. Bülent Tüfenkci, Malatya Life Dergisi ve www.malatyagundem.com haber portalı imtiyaz sahibi Caner Mostur’u ziyaret etti. Seçim çalışmalarının tüm yoğunluğuyla devam ettiği bu günlerde gezi ve ziyaretlerini sürdüren Bülent Tüfenkci, "Birileri laf üretir, biz ise hizmet" diyerek muhalefete yüklendi.

AK Parti davasının bir memleket davası olduğunu ifade eden Tüfenkci, "AK Parti davası, kişilerin davası değil. AK Parti davası, bir memleket davasıdır. AK Parti davası, bir Türkiye sevdasıdır. Türkiye’nin 7 Haziran seçimleriyle beraber, AK Parti’nin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlere milletimiz ’tamam mı’ yoksa ’devam mı’ diyecek onun tercihini yapacak. Birileri eski Türkiye’nin özlemi içerisinde; istiyorlar ki gazete manşetleriyle hükümetler kurulsun, hükümetler düşsün” dedi.

Muhalefet partilerinin hiçbirisinin tek başına iktidarı istemediğini belirten Tüfenkci, “Hiçbirisi ’biz tek başına iktidara geleceğiz’ demiyorlar. Ancak unutulmamalı ki geçmişteki koalisyon hükümeti ülkenin geleceğine, gelişimine ağır sekte vurur. Türkiye bugüne kadar tek partili iktidar dönemlerinde gelişme sağlamıştır. AK Parti olarak tek başımıza anayasayı da değiştirebilecek bir çoğunlukla iktidara gelirsek, ayağımıza bağlanan prangalardan da kurtulmuş oluruz. Şuanda birçok şeyi anayasa ve bürokratik engellerden dolayı aşamıyoruz. İnşallah 7 Haziran’da istikrar ve ekonomi kazandığı sürece milletimizde kazanacak" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.