Tufenkci: “Bizler, Milletimize Güvenerek Yola Çıktık”

Tufenkci: “Bizler, Milletimize Güvenerek Yola Çıktık”
AK Parti Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.Dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Tüfenkci’ye, Kurucuovalılar meclise göndermek için...

AK Parti Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Tüfenkci’ye, Kurucuovalılar meclise göndermek için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Can, “Doğanşehirlilerin eniştesi olan Bülent Tüfenkci’yi inşallah mecliste göreceğiz. Kendisini mecliste görmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “7 Haziran seçimleri için Genel Merkezimiz tarafından 6 arkadaşımız aday gösterildi. Daha önce il başkanlığı yapmış olan sayın Bülent Tüfenkçi beşinci sırada ama bizim hedefimiz 6’da 6 yapmak. Sizin tam desteğinizle de bunu başaracağız. Bizim hiçbir endişemiz yok. Yaptığımız çalışmalar ortada, bugüne kadar kimseyi aldatmadık, bundan sonrada aldatmayacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise, “Bizler sizlere, milletimize güvenerek yola çıktık. Biz AK Parti olarak bugüne kadar ki icraatlarımızda hep hizmet ürettik. Kimsenin hayal edemediği kadar çalışmayı bu memlekette gerçekleştirdik” diye konuştu.

Muhalefet partilerinin hedeflerinin koalisyon olduğunu ifade eden Tüfenkci, “Koalisyonlardan bu memleketin neler çektiğini belli bir yaşın üstündeki herkes çok iyi biliyor. Milletvekili olsak da olmasak da ben Kurucuoava’nın, Polat’ın da, Sürgünün de Doğanşehir’in de yanındayım” dedi.

TUFENKCİ: “BİZLER, MİLLETİMİZE GÜVENEREK YOLA ÇIKTIK”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.