Tümsiad Terör Eylemlerini Kınadı

Tümsiad Terör Eylemlerini Kınadı
Kahramanmaraş Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği son günlerde artan terör olayları üzerine açıklama yaparak terör eylemlerini kınadı.

Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği(TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir yaptığı açıklamada şunları söyledi; ‘’Türkiye’nin istikrarsızlığı için çabalayan mihrakların eylemleri hedefine ulaşamayacaktır. Meydana gelen terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz’’ dedi.

Toprak açıklamalarına şöyle devam etti’’ Türkiye’nin bölgesinde ve dünyadaki yerini hazmedemeyenler, kötülük pompalamaya, ölüm kusmaya devam etse de, Anadolu kardeşliğini bozamayacaklardır. Terör, bir süreliğine topluma zarar verse de, yok olmaya mahkûmdur. Yüzyıllar boyu, her türlü zorluk ve acıya birlikte göğüs gererek galip çıkmayı başaran milletimiz, yolundan ve kardeşlik ikliminden uzaklaşmadan yürüyüşünü sürdürecektir. Terörün; milleti, dini, iyisi, kötüsü, haklısı, haksızı ve hiç bir mazereti olamaz. Terör, terördür, kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın, hangi gerekçeye sahip olursa olsun, karşısındayız. Menfur olayların, her türlü etnik, dini ve mezhepsel unsurun bu topraklarda birlikte yaşamaya devam edeceğine olan inancımızı bozamayacaktır. Türk Silahlı kuvvetlerimizin ve Emniyet güçlerimizin terörü yok edecek güce ve iradeye sahiptir bizler de millet olarak bu olayların karşısında dimdik durduğumuzu belirtmek isteriz diyen Toprak sözlerini şöyle tamamladı’’ Hain terör saldırılarında şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz’’dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.