Tunç: “Ülkemizi Dört Kat Daha Büyüterek Emekli Maaşını 4 Kart Artıracağız”

Tunç: “Ülkemizi Dört Kat Daha Büyüterek Emekli Maaşını 4 Kart Artıracağız”
AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, beraberinde, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Merkez ilçe başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye meclis üyesi İlker Camcı ve bazı teşkilat mensuplar...

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, beraberinde, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Merkez ilçe başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Belediye meclis üyesi İlker Camcı ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Merkez Gürgenpınarı’nda esnafları ziyaret ederek kıraathanede emekli maaşları ile ilgili soruları cevapladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Bir geçmişine bakmak lazım" diyen Milletvekili Tunç, “O gitsin SSK emeklilerinden önce özür dilesin. Vatandaşların primlerini genel müdürlüğünde çarçur eden Kılıçdaroğlu’ydu. SSK, 1992’den önce zarar etmiyordu. O genel müdür olduktan sonra 1998’de zarar 1 milyar TL’yi açtı. 1999’da genel müdürlükten istifade etti. DSP’ye milletvekili olmak için müracaat etti. DSP ‘Sen SSK’yı batırdın’ diyerek kabul etmedi. Kapıdan kovdu” ifadelerinde bulunarak. O ikramiyeyi boşver maaşın aslını bile ödeyemez” dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç; “Muhalefet kesenin ağzını açtı. Biri 5000 veriyor, biri 2500 veriyor diğeri ikramiye, her şeyi vaat ediyorlar. Bekâra karı boşamak kolay. Bir zamanlar Cem Uzan diye biri vardı, parti kurmuştu ne vaatler vermişti bu millete, ama milletin parasını dolandırdı ne partisi kaldı ne kendisi, kaçıp gitti. CHP Genel Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 maaş ikramiye vaat ediyor. Noterden taahhütnamesi bile var. Vermedi diyelim. Biz bu taahhütnameyle yerine getirilmediğinde hiçbir şey yapamayız. Kılıçdaroğlu’nun maaşına haciz bile koyamayız. Milleti kandırmanın anlamı yok. Biz iktidar dönemimizde emekli maaşını 4 kat arttırdık. artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Merkez Gürgenpınarı Köyünde konuşan AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç “Ülkemizi krizlerden kurtardık, 13 yılda yatırımlarla Türkiye’yi 4 kat büyüttük hedefimiz 2023’e kadar 4 kat daha büyütmek dünyanın ilk 10 ekonomisine girmek, ekonomimiz büyüdükçe paralel olaraktan emeklimizin maaşı 4 kat artırmak olacak” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.