Tuncay Atakan Baro Başkanlığına Aday Oldu

Tuncay Atakan Baro Başkanlığına Aday Oldu
Ekim ayında yapılacak olan Kahramanmaraş Baro Başkanlığı Adaylığını resmen açıkladı.

Ekim ayında yapılacak olan Kahramanmaraş Baro Başkanlığı Adaylığını resmen açıkladı.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Ak Parti 12 Şubat Belediye Başkanlığı Aday Adayı olan ve daha önce de Baro Başkanlığı adayı olan Av. Tuncay Atakan Baro Başkanlığı adaylığını açıkladı

Tuncay Atakan Kervan Han tesislerinde yaptığı basın toplantısında gazeteciler ve meslektaşlarına Baro Başkanlığı adayı olduğunu duyurdu. Atakan yaptığı açıklamasında şunları dile getirdi. “1997 yılında başlamış olduğum avukatlık mesleğinde; avukatların meslek sorunların, avukatlık mesleğinin etik kurallara uygun bir şekilde icra edilmesi, avukatlar arası iletişimin önemi her zaman alanım içerisinde olmuştur. Bu nedenle meslek hayatımın başlarından bu yana meslektaşlarımla hep iç içe olmaya çalıştım. Daha önceki yıllarda değeri meslektaşlarımın göstermiş oldukları teveccüh ve vermiş oldukları oylarla Kahramanmaraş barosu yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerimde bulundum. Bu süre zarfında da yine hiçbir avukat arkadaşımız arasında ayrım gözetmeksizin Kahramanmaraş barosu avukatlarının daha iyi şartlarda mesleklerini icra etmeleri için elimden gelen gayreti göstermeye çalıştım. Bugün ise siz değerli meslektaşlarımın desteği ile Kahramanmaraş barosu başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

dsc00971.jpg

Kahramanmaraş barosu bugün 423 kayıtlı avukatıyla artık büyük bir barodur. Bu sayı her geçen gün artış göstermekte, etkin katılımcı ve sorunlara hızlı bir şekilde çözüm üreten bir yapıya olan ihtiyaç artmaktadır. Bu nedenle bu yapının oluşturulması için bütün meslektaşlarımızın katkısı ve ekip arkadaşlarımızla birlikte ilk günden hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız.

Aynı zamanla baromuza vermiş oldukları güzel hizmetler için bu güne kadar görev yapan baro başkanlarımıza ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum” dedi.

Atakan son olarak katılımlarınız ve siz saygıdeğer meslektaşlarımın bu güne kadar göstermiş oldukları teveccüh ve destek için bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber-Fotoğraf: Ali Karaboğa

dsc00976.jpgdsc00985.jpgdsc00989.jpgdsc00990.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.