Tunceli Valiliğinden Nazımiye Saldırısı Açıklaması

Tunceli Valiliğinden Nazımiye Saldırısı Açıklaması
Tunceli Valiliği Nazımiye ilçesinde emniyet amirliği ve kaymakamlık lojmanlarına gerçekleştirilen saldırıda ele geçirilen malzemelerle ilgili yazılı açıklama yaptı.Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçesinde...

Tunceli Valiliği Nazımiye ilçesinde emniyet amirliği ve kaymakamlık lojmanlarına gerçekleştirilen saldırıda ele geçirilen malzemelerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Tunceli Valiliği, Nazımiye ilçesinde emniyet amirliği ve kaymakamlık lojmanlarına gerçekleştirilen saldırıda ele geçirilen malzemelerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Saldırıyı düzenleyen PKK’lıların kullandığı araç içerisinde 1 adet RPG-7 roketatar silahı, teröristlerin üzerinde; 2adet kaleşnikof ve 17 adet şarjör ile çok sayıda mühimmat, 1 adet 40mm bombaatar tüfeği ve tüfeğe ait mühimmat, 1 adet Antitank ve antipersonel roketatar mermisi, 1 adet F-1 el bombası 2 adet el bombası ele geçirilmiştir” denildi.

Açıklamada yapılan operasyonlarda 8 kişinin gözaltına alındığı, gözaltına alınan şahısları üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 4 adet dizüstü bilgisayar, 13 adet cep telefonu ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildiği kaydedildi. Açıklamada operasyonlara devam edildiği ifade edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.