Tuncer: “Chp Denince Akla Baskı Ve Zulüm Gelir”

Tuncer: “Chp Denince Akla Baskı Ve Zulüm Gelir”
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Adem Tuncer, CHP denince akla ’baskı’ ve ’zulmün’ geldiğini söyledi.Tuncer yaptığı açıklamada sloganlar üzerinden muhalefete yüklendi. “Bir milletvekili adayı olarak...

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Adem Tuncer, CHP denince akla ’baskı’ ve ’zulmün’ geldiğini söyledi.

Tuncer yaptığı açıklamada sloganlar üzerinden muhalefete yüklendi. “Bir milletvekili adayı olarak kendi partimin seçim beyannamesi ve sloganlarına baktığım kadar diğer partilerin seçim beyannamesi ve sloganlarına da bakıyorum” diyen Tuncer sözlerini şöyle sürdürdü: “CHP diyor ki ‘Yaşanacak Bir Türkiye.’ Bu ülkeyi yaşanamaz hale siz getirdiniz. Sizin yüzünüzden öğrencilerimiz yurt dışında okumak zorunda kaldılar, sizin yüzünüzden enflasyondan canavar diye bahsedilir oldu, sizin yüzünüzden olağanüstü hal yıllarca sürdü, sizin yüzünüzden ilaç kuyruklarında insanlar öldü, sizin yüzünüzden batı çalışma grubu adı altında karanlık eller ülkede cirit attı, sizin yönettiğiniz belediyeler yüzünden insanlarımız susuz kaldı, çöğ dağları arasında yaşamaya mahkum edildi. Molotoflu canileri, otobüs duraklarını, kamu binalarını yakıp yıkan canileri siz savundunuz. Ezanı yasakladınız, imam hatipleri kapattınız. Bunlarla beraber siz siyaset yapılabilir bir CHP bile oluşturamadınız. CHP deyince bu millet hapisleri, istiklal mahkemelerini, baskı ve zulümleri hatırlıyor.

Başka bir sloganı da ‘Milletçe Alkışlıyoruz’. En akıllıca sloganları bu. Çünkü AK Parti alkışlanmayı hak ediyor. Doğusundan batısına ülkemizi yeniden imar etmişiz. 17 bin 600 km duble yol, 27 tane havaalanı yapmışız. Ben diyorum ki bu millet neyi alkışlayacağını iyi bilir. Onun için muhalefet olmaya mahkumsunuz. 2002’den bu yana 9 seçimde alkışladınız 2071’e kadar bizi alkışlamaya mahkumsunuz. Tabi 8 Haziran sonrası CHP diye bir şey kalırsa.”

“MHP de ‘Bizimle yürü Türkiye’ diyor” hatırlatmasında bulunan Tuncer, “Bunlar 57. Hükümet’te bir koalisyon kurdular. Bu koalisyon tarihe kriz hükümeti olarak geçti. Enflasyon altında millet ezildi, memur emekli maaş alamaz hale geldi, başörtülü bir milletvekili meclisten kovuldu, IMF kapılarında nöbet tutuldu, devalüasyon milletin belini büktü, dalgalı kura geçme kararını geç verdikleri için ülke 2,1 katrilyon lira zarara uğradı. Bu geçmişinize güvenerek mi sizinle yürüsün Türkiye. Onu geçtik bugün HDP ile koalisyon kurduğunuz için mi sizinle yürüsün! Irkçılıktan başka ne yaptınız ki sizinle yürüsün! Yıllardır muhalefettesiniz, her şeye yanlış dediniz, bunun için mi sizinle yürüsün! Bugüne kadar yürümedi bundan sonra da yürümeyecek” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Adem Tuncer sözlerini şöyle tamamladı: “Biz ise ‘Birlikte Daha Güçlü’ diyoruz. 77 milyon kardeşiz, ayrı gayrı yok diyoruz. İnsanları diline, rengine, inancına göre ayırmıyoruz. Milli birlik ve kardeşlik projesi ile kimsenin çözmeye cesaret edemediği bir probleme neşter vuruyoruz. Babaların feryadını anaların gözyaşını dindiriyoruz. Edirne’ye ne yapıyorsak Hakkari’ye, Şırnak’a da onu yapıyoruz. Millet olma şuuruyla hep birlikte bu ülkeyi kalkındıracağımıza canı gönülden inanıyoruz. Daima adalet daima kalkınma istiyoruz. Çünkü bu vatan bizim, vatanımızla ilgili, insanlığın geleceği ile ilgili hayallerimiz var bizim. Hayalleri olmayanlar utansın. Şahsi çıkarları için, koltuk kapmak için siyaset yapanlar utansın.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.