Tunuslu Askerin Ateş Açtığı Kışlada Ölü Sayısı 7’ye Yükseldi

Tunuslu Askerin Ateş Açtığı Kışlada Ölü Sayısı 7’ye Yükseldi
Tunus’un başkentinde bulunan Bouchoucha kışlasında bir askerin ateş açması sonucunda ölü sayısı 7’ye, yaralı sayısı ise 40’a yükseldi.Tunus Savunma Bakanlığı tarafından yapılan konuyla ilgili açıklama...

Tunus’un başkentinde bulunan Bouchoucha kışlasında bir askerin ateş açması sonucunda ölü sayısı 7’ye, yaralı sayısı ise 40’a yükseldi.

Tunus Savunma Bakanlığı tarafından yapılan konuyla ilgili açıklamaya göre, bir askerin ülkede bulunan kışlada henüz belirlenemeyen bir sebeple ateş açması sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye, yaralıların sayısı ise 10’a yükseldi. Tunus Savunma Bakanlığı Sözcüsü Belhassen Oueslati konuyla ilgili açıklamasında, kışlada ateş açan askerin daha sonra kendini vurduğunu ifade ederek, olay sırasında 1’i ağır 10 askerin yaralandığını kaydetti. Olayın bir terör saldırı olmadığını sözlerine ekleyen Oueslati, konuyla ilgili soruşturmanın da başlatılacağını kaydetti.

Öte yandan, ateş seslerinin yükselmesinin ardından takviye kuvvetlerinin bölgeye sevk edildiği belirtilerek, çevrede bulunan bir okulun da boşaltıldığı bildirildi.

Ülkede bulunan Bardo Müzesi’ne 18 Mart’ta düzenlenen saldırıda aralarında çok sayıda turistin de bulunduğu 21 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.