"Tüplü Ve Öfkeli"

Tüplü Ve Öfkeli
2015 yılının ilk aylarında vizyona girmesi planlanan "Tüplü ve Öfkeli" filminin çekimlerine başlanacak olan 5 Ekim Pazar günü, Türkiye’de yaklaşık 4 milyon civarındaki LPG’li araçtan bir rekor denemes...

2015 yılının ilk aylarında vizyona girmesi planlanan "Tüplü ve Öfkeli" filminin çekimlerine başlanacak olan 5 Ekim Pazar günü, Türkiye’de yaklaşık 4 milyon civarındaki LPG’li araçtan bir rekor denemesi gerçekleştirilecek.

LPG’li araç sıralamasında Dünya’da 2. Avrupa’da 1. sırada yer alan Türkiye oto LPG’li araç sahiplerinin en büyük sorunu olan, kapalı otoparklara girememesi ve karşılarına çıkan ’LPG’li araçlar giremez’ tabelalarından yola çıkarak da organizasyonla bu soruna tatlı bir gönderi yapılacak.

Tüplü ve Öfkeli filminin konsept danışmanı İbrahim Güler, ülkemizde yaklaşık 4 milyon civarında LPG’li araç bulunduğunu belirterek, “Bu sayının, LPG’li araç kullanımı konusunda dünyada ilk sıralarda olmamızı sağlıyor ama halkımız LPG’li araçlara karşı hala ön yargılı. LPG’li araç konusundaki bilinen ön yargılar ve yanlış bilgileri, Tüplü ve Öfkeli sinema filmimiz ve konuya destek veren firmalarla yapılacak ortak projeler ve mesajlarla aşmayı hedefliyoruz” dedi.

Dünyada bu alanda ilk kez yapılacak bu rekor denemesine için ülke genelindeki tüm LPG’li araç sahipleri www.tupluveofkeli.com.tr sitesindeki başvuru formunu doldurarak katılabilecek. Formu dolduran LPG’li araç sahipleri araçları ile 5 Ekim 2014 tarihinde İntercity İstanbul Park pistinde bu heyecana ortak olabilecek.

LPG’Lİ ARAÇLARLA INTERCİTY İSTANBUL PARK’TA REKOR DENEMESİ

“LPG’siz otomobil giremez!” başlığı altında 1200 adet Lpg’li otomobilin Guinness rekoru kıracağı gün Intercity İstanbul Park’a Lpg’siz araçlar alınmayacak. Bu rekor denemesinde, LPG’li araç sahipleri kendilerini çok mutlu edecek “LPG’siz araçlar giremez!” sloganını görecek.

2015 yılının ilk aylarında Roll Captions etiketi ile vizyona girecek olan Tuzla Belediyesi, Intercity İstanbul Park, Viaport Marin ve Mogaz katkı ve destekleriyle çekilecek olan Tüplü ve Öfkeli Filmi, 5 Ekim 2014 Pazar günü bir (The Guinness World Records) Guinness Rekoru kırarak çekimlerine başlanacak. Oyuncu kadrosunu da ilk kez rekor denemsi sonrasında açıklanacak. Ayrıca, etkinlik sonrasında Mustafa Ceceli konser verecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.