Turan Ocakları Genel Başkanı Mustafa Kuyucu Salihli’de

Turan Ocakları Genel Başkanı Mustafa Kuyucu Salihli’de
Turan Ocakları Genel Başkanı Mustafa Kuyucu, Turan Ocakları olarak dik duracaklarını ve insanların kendilerini tercih edeceklerini söyledi.Turan Ocakları Genel Başkanı Mustafa Kuyucu ve Genel Başkan Y...

Turan Ocakları Genel Başkanı Mustafa Kuyucu, Turan Ocakları olarak dik duracaklarını ve insanların kendilerini tercih edeceklerini söyledi.

Turan Ocakları Genel Başkanı Mustafa Kuyucu ve Genel Başkan Yardımcısı Meryem Apaydın Salihli’ye gelerek Salihli Elbeyliği’ne Şuayip Güleryüz’ü atayarak belgesini teslim etti.

Turan Ocakları’nda gerçekleştirilen törende konuşan Kuyucu, “Bende Ülkü Ocakları’nda yetiştim. Orası da bizim yuvamız. Çoğumuz oradan geldik. Kırmadan, dökmeden, yıkmadan ocağımıza 20 kişi getireceğim diye türlü türlü taklalar atmamıza gerek yok. Biz dik duracağız. İnsanlar bizi seçecek ve bizi tercih edecekler. Turan Ocaklarımıza inanmayan 100 kişi getireceğimize inanmış 20 tane dava adamı getirelim. İnanın o zaman her şey daha tatlı olur. Burada 100 kişi olsun 50 kişisi inanmasın sorunlar bitmez. Hepimiz teşkilatçılıktan geliyoruz. Bunları hepimiz yaşadık. Sorun olduğu zaman sizde yıpranırsınız. Çabuk büyük kuruluşlara zarar verir. Yavaş ve sağlam adımlarla büyüyeceğiz. Seçici olalım. Ege Bölge Başkanlığı’nı pilot bölge olarak seçtik ve bölge başkanlığına Yüksel Demir’i atadık. Yüksel Demir’in bölgede çok güzel bir yapılanmaya gideceğini biliyorum ve her zaman ona güveniyorum. Ege Bölgesi’nde başlattığımız akımla birlikte Türkiye genelinde Turan Ocaklarımız büyümeye devam edecek” dedi.

Salihli Elbeyi Şuayip Güleryüz, Genel Başkan Kuyucu’ya yaptıkları ve yapacakları icraatları hakkında bilgi verdi. Kuyucu, Güleryüz’ün mazbatasını verdi.

TURAN OCAKLARI GENEL BAŞKANI MUSTAFA KUYUCU, TURAN OCAKLARI OLARAK DİK DURACAKLARINI VE İNSANLARIN KENDİLERİNİ TERCİH EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.