Turgut: "Silifke İçin Doğru Bildiğimiz Yoldan Şaşmayacağız"

Turgut: Silifke İçin Doğru Bildiğimiz Yoldan Şaşmayacağız
Silifke Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis, 8 maddelik toplantı gündemini görüşerek karara bağlarken Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Silifke için d...

Silifke Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis, 8 maddelik toplantı gündemini görüşerek karara bağlarken Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Silifke için doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız” dedi.

Belediyenin Mayıs ayı meclisi bir önceki toplantıya ait olan 6 Nisan 2015 tarihli tutanakların, okunup oylanması ile başladı.

Mayıs ayı olağan meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde, söz alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, meclis üyelerine vermiş oldukları kararlardan dolayı teşekkür etti. Turgut, “Silifke için doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. Silifke Belediye Meclisi hiçbir zaman siyasi meclis değil, Belediye meclisidir. Silifke’nin sorunlarının ve hizmetlerinin masaya yatırıldığı bir meclistir. Bende Silifke’nin Belediye Başkanı olarak bu meclisi yönetiyorum. El birliğiyle ilçemizi kalkındırmanın ve geliştirmenin çözüm yollarını arayacağız. Bugüne kadar başarılı çalışmalara imza atan belediyemiz, bugünden sonrada en iyi hizmetleri gerçekleştirmeye devam edecektir. Meclis üyelerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.