Türk Antrenörün Çifte Şampiyonluğu

Türk Antrenörün Çifte Şampiyonluğu
Profesyonel boks ringlerinde Türk boksörlerin başarılarının yanı sıra Türk antrenörler de tarih yazmaya devam ediyor. Türk boks tarihinin ilk profesyonel antrenörü Bülent Başer, iki Avrupa Şampiyonluk Kemeri kazanarak, boks dünyasında büyük bir başarıya i

- Profesyonel boks ringlerinde Türk boksörlerin başarılarının yanı sıra Türk antrenörler de tarih yazmaya devam ediyor. Türk boks tarihinin ilk profesyonel antrenörü Bülent Başer, iki Avrupa Şampiyonluk Kemeri kazanarak, boks dünyasında büyük bir başarıya imza attı.

Almanya’nın Hamburg kentinde yaşayan başarılı boksör Bülent Başer'in, Cuma akşamı Berlin kentinde düzenlenen boks galasında ringe çıkardığı iki boksör de kazanarak, altın kemerin sahibi oldular. Ağır sıkletteki Romen asıllı Christian Hammer, rakibini nakavtla yenerek, WBO Avrupa Şampiyonluğu'nu kazandı. Yarı ağır sıkletteki Igor Michaelkin de rakibini rahat bir skorla devirerek, EBU dalında Avrupa Şampiyonluğu'nu kazanmayı başardı.

"HEDEFİMİZ DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU"

Karşılaşmaların ardından başarılı antrenör Bülent Başer, ilk adımı büyük bir başarıyla tamamladıklarını belirterek, "Bundan sonraki hedefimiz Dünya Şampiyonluğu'dur. Boksörlerime güveniyorum. Kendime ait çalıştırma tekniklerim var ve onları sporcularıma uyguluyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemlerde Dünya Şampiyonluk Kemeri'ni de belimize takacağız" şeklinde konuştu.

Dünyaca ünlü boksörler ise Bülent Başer ile çalışmaktan çok memnun olduklarını ve Başer’in çalıştırma tekniklerinin başarılarında büyük paya sahip olduğunu vurguladılar.

TÜRK ANTRENÖRÜN ÇİFTE ŞAMPİYONLUĞU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.