Türk Devi İngiliz Deviyle Nikah Tazeledi

Türk Devi İngiliz Deviyle Nikah Tazeledi
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında karşılaşacağı Liverpool ile İngiliz kulübüne 3 yıldır sponsorluk desteğini sürdüren Ramsey arasındaki anlaşma 1 yıl daha uzatıldı. İngiltere Premier Lig’in...

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında karşılaşacağı Liverpool ile İngiliz kulübüne 3 yıldır sponsorluk desteğini sürdüren Ramsey arasındaki anlaşma 1 yıl daha uzatıldı.

İngiltere Premier Lig’in köklü ekiplerinden Liverpool ile ünlü giyim markası Ramsey arasındaki resmi giyim markası sponsorluğu 1 yıl daha uzatıldı. Anlaşmayla ilgili imza töreni Beşiktaş - Liverpool maçı öncesi Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan’ın ev sahipliğinde, Liverpool Uluslararası Ortaklıklar ve İş Geliştirme Direktörü Jonathan Kane’in katılımıyla gerçekleşti.

Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan ve Liverpool Uluslararası Ortaklıklar ve İş Geliştirme Direktörü Jonathan Kane, sponsorluk anlaşmasının her iki markaya olan katkısı ve işbirliğinin detayları hakkındaki bilgileri basın mensupları ile paylaştı.

Yeni anlaşma ile Ramsey, kulübün ’resmi giyim sponsorluğu’ ile birlikte ’resmi partner’leri arasında da yer alacak. Liverpool futbolcuları ve teknik heyeti bu anlaşma ile birlikte 1 yıl daha maçlara Ramsey ürünlerini giyerek gitmeye devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.