Türk Eğitim-sen’den 3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlaması

Türk Eğitim-sen’den 3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlaması
Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Türk Eğitim-Sen Gölbaşı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Suçağı, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.Suçağı yayınladığı mesajda, “Bugün, Türküm d...

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Türk Eğitim-Sen Gölbaşı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Suçağı, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Suçağı yayınladığı mesajda, “Bugün, Türküm demenin adeta suç sayıldığı bir ortamda Türküm diyen, Türk olmakla gurur duyan, ne mutlu Türküm demekten çekinmeyen herkesin Türkçüler Günü kutlu olsun. Milletimizin uzun tarihi serüveni içerisinde pek çok kez sıkıntılı dönemler olmuştur. Ancak, şükürler olsun ki aziz Türk milleti, bu dönemlerin hepsini de aşmasını bilmiş, milletin varlık ve birliğini, devletin bekasını ve ülkesinin bölünmez bütünlüğünü temin etmiştir. Elbette ki bundan sonra da aynı şekilde varlık ve bekasına yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf edecek kuvvet ve kudrete de sahip olacaktır. Bunu da her zaman olduğu gibi bu milletin fedakar, cefakar ama hep asil ve vakur evlatları olan milliyetçiler sağlayacaktır. Ama şunu da hatırlatmakta fayda var ki Türkçüler Günü’nü bir günle sınırlandırmakla bir hakkın teslimi olmaz. Ülke yönetimine talip olan milliyetçiler olarak her günümüzü bu şuurla idrak etmeliyiz. Unutulmasın ki 3 Mayıs ruhu ebediyen yaşayacak, milliyetçilik bu topraklarda ilelebet yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha yüce milletimizin ve kıymetli dava arkadaşlarımın bu büyük ve anlamlı gününü kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.